i5 7500 1060'lı sisteme yükseltme önerisi

Monitörünüz 144 Hz+ değilse şu an, sisteminizi hiç değiştirmeyin bence şu an, her tür oyunu rahatlıkla çalıştırabilecek düzeyde. Eğer bu tarz bir monitörünüz yok ancak oyun deneyim ve hazzını tepe seviyelere çıkararak, kökten bir yenilik istiyorsanız, elinizdeki sistemi monitörünüzle beraber komple satıp, minimum Ryzen 5 3600X + RTX 2060 Super + 16 GB 3200 Mhz + 144 Hz monitörlü bir sistem toplamanızı tavsiye ederim.
Bu da mantıklı ama O.C. yapılmayacaksa 3600 zaten yeterli.

Monitörünüz 144 Hz+ değilse şu an, sisteminizi hiç değiştirmeyin bence şu an, her tür oyunu rahatlıkla çalıştırabilecek düzeyde. Eğer bu tarz bir monitörünüz yok ancak oyun deneyim ve hazzını tepe seviyelere çıkararak, kökten bir yenilik istiyorsanız, elinizdeki sistemi monitörünüzle beraber komple satıp, minimum Ryzen 5 3600X + RTX 2060 Super + 16 GB 3200 MHz + 144 Hz monitörlü bir sistem toplamanızı tavsiye ederim.

O kadar köklü bir değişime gitmek istemiyorum en azından anakart RAM MHz'lerini yükseltmek istiyorum. Şu an anakartım benim sistemim için geri kalıyor.
Ekran kartımın sabit kalmasını istiyorum.Ekran kartımı çok seviyorum maalesef.Sadece işlemci ve anakart değişikliği yapmak istedim şuan için gereksiz olduğunu söylediniz.En azından intel bir anakart alıp atx anakartımdan kurtulmak benim için baya iyi birşey olacaktır.
Ram ve anakart değişikliği benim için çok iyi olacaktır.Anakartımı beğenmiyorum ve yetersiz kalıyor.
Mesela 3000mhz ram kullanamıyorum anakartım desteklemiyor.

O kadar köklü bir değişime gitmek istemiyorum en azından anakart RAM MHz'lerini yükseltmek istiyorum. Şu an anakartım benim sistemim için geri kalıyor.
Ekran kartımın sabit kalmasını istiyorum.Ekran kartımı çok seviyorum maalesef.Sadece işlemci ve anakart değişikliği yapmak istedim şuan için gereksiz olduğunu söylediniz.En azından intel bir anakart alıp atx anakartımdan kurtulmak benim için baya iyi birşey olacaktır.
Ram ve anakart değişikliği benim için çok iyi olacaktır.Anakartımı beğenmiyorum ve yetersiz kalıyor.
7500 işlemci için anakart masrafına girmenizi tavsiye etmem. İşlemciniz 7. nesil ve 8. ya da 9. nesil bir işlemciye geçmek istediğinizde soket farklı olduğu için anakart da değişmeniz gerekecek. Upgrade'a kapalı bir anakart değişikliğini sırf RAM için tavsiye etmem.

Anlıyorum, sisteminizden memnun olmadığınız ne gibi bir durum var şu an? Ne yapmayı hedefliyorsunuz?

1 tane 144 hz monitör alabilirim.Uzun zamandır istiyordum zaten sizce geçmeli miyim
60Hz bir monitör kullanıyorsanız geçiş yapabilirsiniz. Ama 75Hz ve üstü bir monitör kullanıyorsanız o da gereksiz bence.

Anlıyorum, sisteminizden memnun olmadığınız ne gibi bir durum var şu an? Ne yapmayı hedefliyorsunuz?
Yetersiz hissediyorum mesela yeni çıkan COD:WARZONE diye bir oyun var oyun oynuyorsanız illaki duymussunuzdur.Şuan stabil fps alamıyorum.Beni rahatsız ediyor.CSGO da sanki yeteri kadar fps alamıyormuşum gibi geliyor.Keşke sizle beraber test edebileceğimiz bir yer olsada içimi rahatlatsanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı