i5 7500 için Ekran Kartı Önerisi

Dophe

Hectopat
Profesyonel anlamda CS:GO oynuyorum. Sistemim;
CPU: i5 7500
RAM: 2x8gb 2400 Mhz
Anakart: Z170s
SSD: 120 GB Corsair
144 Hz ekranım var ve ekran kartım GTX 950. Ekranda oyun sırasında donmalar oluyor. Ekran kartı almak istiyorum. GTX 950'yi satıyorum ve 1000 TL gibi bir bütçem var. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 950'yi sattığında toplam bütçen 1.500 ₺ olacak diyelim. O zaman GTX 1060'ı alabilirsin. Bütçeyi bir kenara atsaydık en fazla GTX 1070 alabilirdin, o da bazı oyunlarda darboğaz yapardı. Bu yüzden GTX 1060 en iyisi.

Bende uzun bir arastırmadan sonra 1060 3gb almaya karar verdim cevabınız için tesekkurler birde nereden uucuza bulabilirim veya 2.el düşünülür mü bir fikriniz var mı ??

Bende uzun bir arastırmadan sonra 1060 3gb almaya karar verdim cevabınız için tesekkurler birde nereden uucuza bulabilirim veya 2.el düşünülür mü bir fikriniz var mı ??
KDV indirimlerini takip edebilirsin hocam. İsim vermeyim bir sitede zaman zaman indirimler oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı