i5-7500 ile GTX 1060 darboğaz yapar mı?

Amd kullanmak istemiyorum.İntel fanboyluğum var galiba :).i7-7700 +B450 alsam aynı olur mu ?
Neden fan boyluk anlamıyorum, biz tüketiciyiz bize en uygut fiyatla en çok performansı hangisi veriyorsa onu seçmemiz lazım, bu bugün AMD yarın İntel olabilir, bence bu düşünceden vazgeçmelisiniz..

İ7 7700 için anakartınızı değiştirmenize gerek yok..

Haklısınız biliyorum.i7-7700'e çok zam gelmiş zaten.Bu gidişle Ryzen'e yöneleceğim gibi duruyor.Kötülemiyorum yanlış anlamayın ama Amd bugüne kadar benim için hep 2. planda olmuştur.

Haklısınız biliyorum.i7-7700'e çok zam gelmiş zaten.Bu gidişle Ryzen'e yöneleceğim gibi duruyor.Kötülemiyorum yanlış anlamayın ama Amd bugüne kadar benim için hep 2. planda olmuştur.
Böyle bir düşüncenin sebebi uzun yıllar boyu AMD'nin adam akıllı bir işlemci serisi çıkaramamasıdır. Ama artık Ryzen'le güzel bir çıkış yakaladılar şuan fiyat performans olarak Ryzen işlemciler ön planda, şuanlık bu böyle olabilir ama önümüzdeki yıllarda bakarız bu sefer İntel güzel bir çıkış yapar onu size öneririz bu işler böyledir daha önce belirttiğim gibi biz tüketiciyiz en iyi fiyat performansı kim sunuyorsa ona yönelmemiz lazım..

Zaten 2 islemci ureten firma var bilgisayarlar icin.Saka bi yana Ryzen ileriki donemlerde daha ileri gecicek 9.nesil i7 ler gelirken 7.nesil almaya ne gerek var.Her turlu ryzen isinize daha fazla yarayacaktir.

i7 7700 fiyatı uçmuş durumda bu fiyata yanından dahi geçilmez düşürmüyorlar da bakalım ne olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı