Fotoğrafta olduğu gibi bir sistem topladım. Daha önce topladığım ve aklımda soru işaretleri bırakan almaktan vazgeçtiğim sistem yerine bunu almayı düşünüyorum sizce doğru mu yapıyorum? (İ5 6500+1050ti+8GB RAM+MSI mortar artcric (önceki toplayıp vazgeçtiğim sistem.) Fiyat aralığım 3000-3500 civarı. Fotoğraftaki sisteme ne gibi değişiklikler yapılabilir? Mönitörüm HD girişli değil. Görüntü alabilmem için çözüm önerileriniz nelerdir? İlgilenen arkadaşlara çok çok minnettarım.
Bios güncellemesi olmadan, işlemci o anakartta calismayacaktir. O yüzden ya anakartı b250 serisi veya h270 serisi hangisi ucuza gelirse alabilirsiniz. Yada işlemciyi 7500 degilde 6500 alabilirsiniz. Ssd çok ihtiyacınız olmayacaksa 120gb olarak alip bütçeyi anakart için ayırabilirsiniz. PSU nagas marka kullanmadığım için birşey demiyorum.
Bios güncellemesi olmadan, işlemci o anakartta calismayacaktir. O yüzden ya anakartı b250 serisi veya h270 serisi hangisi ucuza gelirse alabilirsiniz. Yada işlemciyi 7500 degilde 6500 alabilirsiniz. Ssd çok ihtiyacınız olmayacaksa 120gb olarak alip bütçeyi anakart için ayırabilirsiniz. PSU nagas marka kullanmadığım için birşey demiyorum.