İ5 7500 ve Msi GTX 1060 Sistem Toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzleyin iyi mi kötü mü karar verin. Bence mükemmel bir kasa.

Bence çok güzel 5 fanı ile kasayı çok ferah tutar tasarımı falan da gayet hoş bazıları bilmeden yorum atıyorlar yani bu kasayı önermiyoruz diyen ilk defa birini görüyorum.

Bence çok güzel 5 fanı ile kasayı çok ferah tutar tasarımı falan da gayet hoş bazıları bilmeden yorum atıyorlar yani bu kasayı önermiyoruz diyen ilk defa birini görüyorum.
Çoğu kişi beğeniyor bu kasayı zaten (ki buna bende dahilim) ama Dark ürünlerin kalite malzemesi insanları tedirgin ediyor bu kasayı tercih etmeyenler biri de Recep abidir bunu da hatırlatalım.

Çoğu kişi beğeniyor bu kasayı zaten (ki buna bende dahilim) ama Dark ürünlerin kalite malzemesi insanları tedirgin ediyor bu kasayı tercih etmeyenler biri de Recep abidir bunu da hatırlatalım.
Recep Baltaş' ın önermemesi beni pek ilgilendirmiyor ne yani şimdi Recep Baltaş önermedi diye almayacaz mı herkes bu kasayı aldı ve alanlar çok memnun ve kalite bakımından şikayet falan etmediler.

Sanırım söylediklerim yanlış anlaşıldı ben kimseye kasaya kötü demedim ve Recep Baltaş'ın önermemesi kimsenin bu kasayı almasına mani değil ben sadece insanların bu markaya olan güveninden bahsettim bu kasa bence de tam bir F/P kasası ve gayet güzel bir kasa.

Yok yok yanlış anlama falan olmadı ben seni anladım sadece Recep Baltaşın kasayı önermemesi ile ilgili yorumumu yaptım sizlik hiç bir durum yok.

Dostum olay Receb abinin tercih etmemesi değil bana gelen şikayetlerden yola çıkarak eleştri yapıyorum. Okey ?

Yani şöyle açıklayayım f/p ürünü. Sıvı soğutma konulacaksa yetersiz kalıyor. Bir de malzeme kalitesi maalesef düşük kalıyor. Sonuç olarak en ucuz oyuncu kasalarından. Bu fiyata "bu kadar şekillisini" bulamazsın. Bulsanda belki bu kasa kadarinı bulamazsın. Bir de yukarıda yorumlarda gerçekten boş konuşulmuş. Recep abi belki yaşınız kadar zamandır yapıyo bu işi. Bir bildiği varki tercih etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…