i5 7500 ve RX470 Sistem Toplama

Daha fazla  
Meslek
E-Ticaret
Aklıma böyle bir şey var. 1TB'lık HDD olduğu için almaya gerek duymadım.

7nesil.PNG

Eğer ki oyun bilgisayarı topluyorsanız o işlemciye gerek yok. Onun yerine i5 6500 veya i5 6400 skylake serisi bir işlemci sizin için daha uygun olacaktır.Artan parayı da ekran kartınızı rx 480 yapabilirsiniz. Anakart olarak da B150M Bazooka tercih edebilirsiniz. Onun dışında bütçenizi söylerseniz ve ne amaçla kullandığınızı belirtirseniz daha iyi bir sistem toplayabiliriz.

Eğer ki oyun bilgisayarı topluyorsanız o işlemciye gerek yok. Onun yerine i5 6500 veya i5 6400 skylake serisi bir işlemci sizin için daha uygun olacaktır.Artan parayı da ekran kartınızı rx 480 yapabilirsiniz. Anakart olarak da B150M Bazooka tercih edebilirsiniz. Onun dışında bütçenizi söylerseniz ve ne amaçla kullandığınızı belirtirseniz daha iyi bir sistem toplayabiliriz.
6500 ve 6400 arasında çok fazla fark var mıdır çünkü aralarında 110 lira fark var da

110 Tl fark ile işlemciye yatırıp 4-5 fps fazla alacağınıza o 110 ile ekran kartınızı rx480 yaparsanız 10 fps artış sağlarsanız. Tabi karar size kalmış
Hay aklınla bin yaşa ! Sence darboğaz yapmazlar değil mi ? Almadan önce en ucuz MSI RX 480 GAMING X 4G 4 GB Ekran Kartı fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu Bu RX480 daha iyidir dimi Almadan önce en ucuz Asus RX 470 ROG STRIX-RX470-O4G-GAMING 4 GB Ekran Kartı fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu buna göre ? Hem sonradan işlemci iyileştireceğim de çok çok daha iyi olur sistemin ömrü açısından. Yemin ediyorum beynim açıldı aydınlandım :D

Darboğaz yaşamazsın. RX 480 gayet güçlü bir ekran karttır. Ayrıca RX480e alternatif olarak GTX1060 da düşünebilirsiniz. Tavsiyem oyun testlerini izleyip karşılaştırmanız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı