i5 7500 Yüksek CPU Kullanımı

Anladım teşekkür ederim ilginize ben yine de araştırmaya devam edeyim umarım çözümü kısa sürede bulurum çok can sıkmaya başladı :)

Anladım teşekkür ederim ilginize ben yine de araştırmaya devam edeyim umarım çözümü kısa sürede bulurum çok can sıkmaya başladı :)

ben yeni bir fan aldım işlemci fanı yine düzelmedi. fanla alakalı olmadığını düşünüyorum. bende senin gibiyim çözersen sorunu lütfen yaz bu durum baya sıktı beni

ben yeni bir fan aldım işlemci fanı yine düzelmedi. fanla alakalı olmadığını düşünüyorum. bende senin gibiyim çözersen sorunu lütfen yaz bu durum baya sıktı beni
araştırmaya devam ediyorum bende bulabilirsem sorunu tabikide yazarım. Benden önce bulursan bana da haber vermeyi unutma :)

araştırmaya devam ediyorum bende bulabilirsem sorunu tabikide yazarım. Benden önce bulursan bana da haber vermeyi unutma :)

bir kaç kişiye sordum dedikleri tek şey işlemci fanında sıkıntı vardır diyorlar denemedim ben ama senin vaktin varsa dene hocam sonuçları paylaş

yazdığı aynen şu

(dostum sordum dırek dedıgı soğutucusunda sıkıntı var)

bir kaç kişiye sordum dedikleri tek şey işlemci fanında sıkıntı vardır diyorlar denemedim ben ama senin vaktin varsa dene hocam sonuçları paylaş

yazdığı aynen şu

(dostum sordum dırek dedıgı soğutucusunda sıkıntı var)
Bana daha çok yazılımsal bir sıkıntı gibi geliyor çünkü bilgisayarı ilk aldığımdan beri bu sıkıntı ile uğraşıyorum

Bana daha çok yazılımsal bir sıkıntı gibi geliyor çünkü bilgisayarı ilk aldığımdan beri bu sıkıntı ile uğraşıyorum
çözdünmü sorunu ? yeni anakart işlemci aldım ilk başta sıkıntı yoktu günceleme felan yaptım bundada aynı sıkıntı çıktı modemin kasanın telefonun kabolarını aynı uzatma prizine takıyorum voltaj sıkıntısı çıkıyorda mı ondanmı kaynaklı acaba kafaya taktım bu sorunu ya çözücem ya çözücem
yada biosu güncelemiştim ondan dolayımı acaba ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı