arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.563 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #21 Emre Mazgal dedi: Turbox ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bu özellikler onların bilgisayarlarına çok uyuyor. Bu arada sorunuza gelirsek sisteminiz yetersiz. Ama ben sizin yerinizde olsam PES 13 oynardım. Bana göre en güzel pes oyunudur.
Emre Mazgal dedi: Turbox ne alaka? Genişletmek için tıkla... Bu özellikler onların bilgisayarlarına çok uyuyor. Bu arada sorunuza gelirsek sisteminiz yetersiz. Ama ben sizin yerinizde olsam PES 13 oynardım. Bana göre en güzel pes oyunudur.
E Emre Mazgal Femtopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 48 8 Ekim 2020 #22 Knk bendeki r7 240 msi korkma turbox almayın aldırmayın
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 8 Ekim 2020 #23 arasyuksel dedi: Yine Turbox kokusu alıyorum. Genişletmek için tıkla... Her eski sistem Turbox olacak diye bir şart yok.
arasyuksel dedi: Yine Turbox kokusu alıyorum. Genişletmek için tıkla... Her eski sistem Turbox olacak diye bir şart yok.