i5 7600K & GTX 1060 vs R7 1700 & RX 580 Sistem Toplama

Sizce hangisini almalıyım?

• i5 7600K & GTX 1060

Oy: 3 14,3%
  • R7 1700 & RX 580

Oy: 18 85,7%

• Oy verenlerin toplamı
    21
Ferah ve büyük bir kasa isterseniz Aerocool Aero800 ya da Dark N10 kasalarını tavsiye ederim. Zira kablolama yönetimi yapıldıktan sonra yeterince ferah duruyor.
Daha sade bir kasa isterseniz Corsair Carbide 270r kasasına bakmanızı öneririm.

@KLETHRA değişmesi gereken parçalar var dedi. AMD sisteme göre değişmesi gereken parçalar hangileri sizce? (Değişmesi gereken parçalar varsa, onların yerine parça önerirseniz sevinirim.)

Cezalıydım, kusura bakmayın cevap veremedim. Değişmesi gereken sadece sizin seçtiğiniz kasa olacaktır. Kasayı ayrı alıp yanına bu sisteme uygun bir PSU almanız daha iyi bir seçimdir. Arkadaşlarımız güzel kasa ve PSU önerisi vereceklerdir. Kasa olarak;
Bu kasaları görmeniz ve incelemeniz için hepsiburada.com adresinden paylaştım. Başka sitelerden daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

PSU olarak size tavsiyem;
PSU konusunda şüpheniz olmasın, tam işinizi görecek ürünlerdir. Kasa konusunda beğenmezseniz alternatif ürün çok fazla bulunuyor, seçmeniz konusunda yardımcı olabiliriz. Arkadaşlarımız önerilerde bulunmaya devam edecektir. Her öneriyi gözden geçirin, pişman olmazsınız.

Cezalıydım, kusura bakmayın cevap veremedim. Değişmesi gereken sadece sizin seçtiğiniz kasa olacaktır. Kasayı ayrı alıp yanına bu sisteme uygun bir PSU almanız daha iyi bir seçimdir. Arkadaşlarımız güzel kasa ve PSU önerisi vereceklerdir. Kasa olarak;
Bu kasaları görmeniz ve incelemeniz için hepsiburada.com adresinden paylaştım. Başka sitelerden daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

PSU olarak size tavsiyem;
PSU konusunda şüpheniz olmasın, tam işinizi görecek ürünlerdir. Kasa konusunda beğenmezseniz alternatif ürün çok fazla bulunuyor, seçmeniz konusunda yardımcı olabiliriz. Arkadaşlarımız önerilerde bulunmaya devam edecektir. Her öneriyi gözden geçirin, pişman olmazsınız.

KCAS yerine bence bu daha iyi bir seçim olur (y)
FSP Hydro 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı
Ama CX'i bilmiyorum çoğu kişi cızırtı yapıyor diyor. @KLETHRA

Teşekkürler öneriler için. Hepsini araştırıp bir karar vereceğim. (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı