i5-7600k İşlemci Soğutucu Önerisi

Sıvı soğutma düşünmüyorum. Arkadaşlar Akasa Venom Voodoo mu yoksa Cooler Master Hyper 212 Evo mu?

sıvı soğutmalar bakım ister kontrol ister diye düşünüyorum mazallah 2 yıl düzgün kullanırsın garantinin bittiği 3. yılda hortumu yırtılır su akar bütün sisteme... Ben sistemi fazla zorlamayacaksan sağlam bir hava soğutma tavsiye ediyorum. 212 al
her türlü zor oyunu açarsın ve mis gibide soğutur. sıvı soğutma risktir diye düşünüyorum şahsi kanaatim.

sıvı soğutmalar bakım ister kontrol ister diye düşünüyorum mazallah 2 yıl düzgün kullanırsın garantinin bittiği 3. yılda hortumu yırtılır su akar bütün sisteme... Ben sistemi fazla zorlamayacaksan sağlam bir hava soğutma tavsiye ediyorum. 212 al
her türlü zor oyunu açarsın ve mis gibide soğutur. sıvı soğutma risktir diye düşünüyorum şahsi kanaatim.
Hocam o dediğiniz şey custom sıvı soğutmalarda olur. Bilinen bir markanın sıvı soğutmasındaki borunun delinme, yırtılma vesaire ihtimali %1 falandır. Yani sıvı soğutma düşünün derim. Yok illaki düşünmeyecekseniz arkadaşın önerdiği vodoo modeli güzeldir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı