i5 8250U sistem W10 kurulumu sırasında dondu

Harwl

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 480 GB SATA 3.0
Ekran kartı
AMD Radeon 530
İşlemci
i5 8250U
Windows 10 kurulumu yaparken, tam kabul et butonuna tikladigim an PC dondu ve 10 dk'dır böyle. Nasıl düzelteceğim?

Dosya Ekleri

• IMG_20220208_153803.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurulumu yaparken, tam kabul et butonuna tikladigim an PC dondu ve 10 dk'dır böyle. Nasıl düzelteceğim?

Korsan Windows 10 mu, yoksa orijinal ISO mu indirdiniz?

Reset düğmesine tıkla ve yeniden başlat. Korkma işlem kaldığı yerden devam edecektir.

Reset düğmesine tıkla ve yeniden başlat. Korkma işlem kaldığı yerden devam edecektir.
Yaptım artık biraz bekleyin derken donuyor.2 kere kapatıp açtım her seferinde burda donuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220208_154717.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 46
SSD de bir sorun olabilir o halde. Veya farklı bir ISO ile deneyin. Bu arada SSD'yi yeni mi aldınız? O yüzden mi kurulum yapıyorsunuz?

Yaptım artık biraz bekleyin derken donuyor. 2 kere kapatıp açtım her seferinde burada donuyor.

Hocam kurmaya çalıştığınız ISO bozuk olabilir mi internet kafeciye vs. mi yaptırdınız ISO'yu.

SSD de bir sorun olabilir o halde. Veya farklı bir ISO ile deneyin. Bu arada SSD'yi yeni mi aldınız? O yüzden mi kurulum yapıyorsunuz?

Yeni aldım, 0 kurulum yapıyorum. Onceden de masaustune hiçbir şekilde güvenli mod dahil ulaşamıyordum (hard diskti önceden). HDD bozuk dediler ben de kendim SSD aldım ve sıfır kurulum yapıyorum.

Hocam kurmaya çalıştığınız ISO bozuk olabilir mi internet kafeciye vs. mi yaptırdınız ISO'yu.

Hayır orijinal, Windows sitesinden indirdim.

Hocam bir de BIOS ayarlarınızı sıfırlayıp öyle dener misiniz? Depoalama dışındaki donanımla da pek alakası olamaz diye düşünüyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…