i5 8250U sistem W10 kurulumu sırasında dondu

Yeni aldım 0 kurulum yapıyorum.Onceden de masausutune hiçbir şekilde güvenli mod dahil ulaşamıyordum(harddiskidi önceden).HDD bozuk dediler bende kendim SSD aldım sıfır kurulum yapıyorum.
O halde RAM'de sorun olma ihtimali de var. Memtest86 ile test yapın, sorun çıkacak mı bakın.

Hocam bir de BIOS ayarlarınızı sıfırlayıp öyle dener misiniz? Depoalama dışındaki donanımla da pek alakası olamaz diye düşünüyorum çünkü.

Nasıl yapacağım?
Güvenli moda girmeyi deniyorum ama "ooberegion" hatası alıyorum. Atla deyince "oobekeybord" hatası veriyor. Hepsini atla deyip geçiyorum. Guvenlik soruları soruyor. Sorulari cevaplayıp bitirince bu hata oluştu deyip en başa atıyor. PC'yi kapatıp System Recovery ile başlangıç onarmaya geldim. Ama kurtaramadı ve bu hatayı verdi. İnternette "oobe" ile ilgili doğru düzgün bir kaynak da yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam açılışta delete, F2 veya ekranda yazan tuş varsa onlara basın. BIOS'a girince "load default settings" gibi bir seçenek var ona basıp onaylayın.

Hocam açılışta delete, F2 veya ekranda yazan tuş varsa onlara basın. BIOS'a girince "load default settings" gibi bir seçenek var ona basıp onaylayın.
Hocam şimdi ben tekrardan 0 kurulum yaptım.Artik masaüstüne erisiyorum ama ben şifreyi girmeden pc donuyor.Guc tuşu ile kapatmam gerekiyor.Bir kaç kere yapınca mavi ekran(critical process eror)almaya başladım ve ne güvenli moda ne de normal masaüstünü görebiliyordum.Tekrar sıfır kurulum yaptım.Yine pç yi açınca daha şifreyi girmeden pc dönüyor ama artık güvenli moda girebiliyorum.Ama ne yazikki normal modda pc açıldığı anda ben şifre girmeden pc donuyor.Guc tuşu ile kapatmam gerekiyor.
Artık normal masaüstüne de erisemiyorum.Windowsun onarımını denediğimde onaramadi.Güvenli modda SrtTrail e baktığımda sadece bu 2si başarısız.Diger hepsi başarılı gözüküyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220208_210506.jpg
    221,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…