H Haktan YL Yoctopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #11 iUgur dedi: Çok kötünün biraz üstü. Kötü ile orta arası bir şey. Genişletmek için tıkla... anladım ilginiz için teşekkürler
iUgur dedi: Çok kötünün biraz üstü. Kötü ile orta arası bir şey. Genişletmek için tıkla... anladım ilginiz için teşekkürler
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 5 Kasım 2023 #12 İşlemci biraz yükselse ve harici ekran kartı alsanız çok daha iyi performansınız olurdu.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #13 Glade dedi: İşlemci biraz yükselse ve harici ekran kartı alsanız çok daha iyi performansınız olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci laptop işlemcisi. Laptoplarda işlemci ve ekran kartına dokunamadığımız için dediğiniz olası bir durum değil.
Glade dedi: İşlemci biraz yükselse ve harici ekran kartı alsanız çok daha iyi performansınız olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci laptop işlemcisi. Laptoplarda işlemci ve ekran kartına dokunamadığımız için dediğiniz olası bir durum değil.
H Haktan YL Yoctopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #14 iUgur dedi: Hocam işlemci laptop işlemcisi. Laptoplarda işlemci ve ekran kartına dokunamadığımız için dediğiniz olası bir durum değil. Genişletmek için tıkla... aynen iUgur dedi: Hocam işlemci laptop işlemcisi. Laptoplarda işlemci ve ekran kartına dokunamadığımız için dediğiniz olası bir durum değil. Genişletmek için tıkla... bilgisayarım fall guys ve lol ve mc açarmı
iUgur dedi: Hocam işlemci laptop işlemcisi. Laptoplarda işlemci ve ekran kartına dokunamadığımız için dediğiniz olası bir durum değil. Genişletmek için tıkla... aynen iUgur dedi: Hocam işlemci laptop işlemcisi. Laptoplarda işlemci ve ekran kartına dokunamadığımız için dediğiniz olası bir durum değil. Genişletmek için tıkla... bilgisayarım fall guys ve lol ve mc açarmı
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #15 Haktan YL dedi: Bilgisayarım Fall Guys ve LoL ve MC açar mı? Genişletmek için tıkla... Fall Guys kaldırır. LoL bazı yerlerde drop yiyebilir. Minecraft için ise modlu Minecraft oynarsanız kasar. Ama Survival için ideal akıcı oynarsınız.
Haktan YL dedi: Bilgisayarım Fall Guys ve LoL ve MC açar mı? Genişletmek için tıkla... Fall Guys kaldırır. LoL bazı yerlerde drop yiyebilir. Minecraft için ise modlu Minecraft oynarsanız kasar. Ama Survival için ideal akıcı oynarsınız.
H Haktan YL Yoctopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #16 iUgur dedi: Fall Guys kaldırır. LoL bazı yerlerde drop yiyebilir. Minecraft için ise modlu Minecraft oynarsanız kasar. Ama Survival için ideal akıcı oynarsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler minecraft az önce denedim survival full grafikde 200 fps görüyor lolde ise full grafik 120 fps veriyor iyi mi sence
iUgur dedi: Fall Guys kaldırır. LoL bazı yerlerde drop yiyebilir. Minecraft için ise modlu Minecraft oynarsanız kasar. Ama Survival için ideal akıcı oynarsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler minecraft az önce denedim survival full grafikde 200 fps görüyor lolde ise full grafik 120 fps veriyor iyi mi sence
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #17 Haktan YL dedi: Teşekkürler Minecraft az önce denedim Survival Full grafikde 200 FPS görüyor LoL'de ise Full grafik 120 FPS veriyor iyi mi sence Genişletmek için tıkla... O oyunlar için ideal. Ama bazı oyunlar için sıkıntı yaratabilir.
Haktan YL dedi: Teşekkürler Minecraft az önce denedim Survival Full grafikde 200 FPS görüyor LoL'de ise Full grafik 120 FPS veriyor iyi mi sence Genişletmek için tıkla... O oyunlar için ideal. Ama bazı oyunlar için sıkıntı yaratabilir.
H Haktan YL Yoctopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #18 iUgur dedi: O oyunlar için ideal. Ama bazı oyunlar için sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler senide yordum bro
iUgur dedi: O oyunlar için ideal. Ama bazı oyunlar için sıkıntı yaratabilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler senide yordum bro
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #19 Haktan YL dedi: Teşekkürler seni de yordum Genişletmek için tıkla... Sorun değil ayrıca işim bu.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.600 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 5 Kasım 2023 #20 iUgur dedi: Hocam işlemci laptop işlemcisi. Laptoplarda işlemci ve ekran kartına dokunamadığımız için dediğiniz olası bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Görmemişim, kusura bakmayın.
iUgur dedi: Hocam işlemci laptop işlemcisi. Laptoplarda işlemci ve ekran kartına dokunamadığımız için dediğiniz olası bir durum değil. Genişletmek için tıkla... Görmemişim, kusura bakmayın.