i5 8300 ve GTX 1050 GTA 5 FPS Düşmesi

212181

Kilopat
Problemim başlıkta okuduğunuz gibi, öncelikle sistemimi yazarak başlayayım.

• Intel i5-8300H
  • 8 GB RAM
  • NVIDIA GTX 1050

Oyunum orijinal, FPS konusunda hiçbir sıkıntım yok. Genellikle 50 FPS'in altına inmiyor oyun fakat 1-2 saat oynadıktan sonra aşırı drop (FPS aynı değerlerde, anlık takılmalar) yemeye başlıyorum. Bu bir süre sonra artık çekilmez bir hal alıyor. Isı değerlerini kontrol ettim onlarda da bir problem yok. Önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın hava sirkulasyonu kötüyse aradan birkaç saat geçince donanımlar ısınıyor ve droplara sebep oluyor. Zaten yaz ayındayız havalar sıcak, bu yüzden bilgisayarın normale daha iyi soğutulması gerekiyor. MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini paylaşırsan daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim.

8300H'in 1050'yi besleyememe gibi bir durumu yok. Laptop işlemcisi, bu yüzden ısı değerlerini görmekte fayda var.
Bilgisayarın hava sirkulasyonu kötüyse aradan birkaç saat geçince donanımlar ısınıyor ve droplara sebep oluyor. Zaten yaz ayındayız havalar sıcak, bu yüzden bilgisayarın normale daha iyi soğutulması gerekiyor. MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerini paylaşırsan daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirim.

Screenshot_2.png

Yaklaşık bir saatlik oynamanın ardından ısı değerleri yukarıdaki gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı