12 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım değil AMD xenon ve AMD Threadripper serilerini gördüm. Render Intel'e göre değil alev alev. 4 ay önce kullandığım Intel Xeon işlemcili laptopta 108 dereceyi gördüm . Laptop Lenovo Thinkpad P50.
12 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım değil AMD xenon ve AMD Threadripper serilerini gördüm. Render Intel'e göre değil alev alev. 4 ay önce kullandığım Intel Xeon işlemcili laptopta 108 dereceyi gördüm . Laptop Lenovo Thinkpad p50.
Hocam tamamen yanlis bilgi var. Videoyu izleyin cinebech de bile Intel geciyor. Intel alinmali. Test sonuclarina gore Intel daha iyi. Yaptiginiz gerceklere ragmen itiraz etmek fanboyluk.
Hocam tamamen yanlis bilgi var. Videoyu izleyin cinebech de bile Intel geciyor. Intel alinmali. Test sonuclarina gore Intel daha iyi. Yaptiginiz gerceklere ragmen itiraz etmek fanboyluk.