- Makaleler
- 1
Ryzen 3000 serisi çöp. Yanına 1660 Ti koysalar yine de almam.
Benchmark'ları izle. Belki oyunlarda bir gıdım daha iyidir. Fakat render olarak Intel i5'in AMD Ryzen 7'yi yenmesi imkansız.
Gerçekten komedi. Adı Ryzen 7 diye çok güçlü sanıyorsunuz muhtemelen.
Bu arada AMD'ye de hak veriyorum, çok güzel adlandırma yapılmış ve meyvelerini alıyor.
12 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım değil AMD xenon ve AMD Threadripper serilerini gördüm. Render Intel'e göre değil alev alev. 4 ay önce kullandığım Intel Xeon işlemcili laptopta 108 dereceyi gördüm. Laptop Lenovo Thinkpad p50.
Hocam tamamen yanlis bilgi var. Videoyu izleyin cinebech de bile Intel geciyor. Intel alinmali. Test sonuclarina gore Intel daha iyi. Yaptiginiz gerceklere ragmen itiraz etmek fanboyluk.
Tamam. Intel al diyoruzda. Yanına bir de sıvı soğutucu al.
Hocam aslinda Intel'ler AMD'ye gore daha az isiniyor. 9900K mesela cok az isinan bir islemci Ryzen'lere gore.
Kendinizi yormayın. Arkadaş troll gibi. Eğer troll ise hakkını yemeyelim, işini iyi yapıyor. Ama fanboylar bile bu kadar değil.Hocam tamamen yanlis bilgi var. Videoyu izleyin cinebech de bile Intel geciyor. Intel alinmali. Test sonuclarina gore Intel daha iyi. Yaptiginiz gerceklere ragmen itiraz etmek fanboyluk.
Kendinizi yormayın. Arkadaş troll gibi. Eğer troll ise hakkını yemeyelim, işini iyi yapıyor. Ama fanboylar bile bu kadar değil.
Daha 9900K kadar ısınan bir Ryzen işlemci yok diye biliyorum o konuda AMD'nin hakkını yiyememHocam aslinda Intel'ler AMD'ye gore daha az isiniyor. 9900K mesela cok az isinan bir islemci Ryzen'lere gore.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.