i5 8400 ve GTX 1060 6 GB sistem toplama

Z370 anakarta gerek yok İ5 8600K ya da İ7 8700K işlemci yok ise. H370 anakart her türlü işi görecektir.
@Nicanors MSI ekran kartı alınca çok mu iyi şey oluyor sanki? Ben asla MSI ve Casper markalarının hiçbir ürününe paramı vermem.
MSI, Gayet iyi bir marka, teknoloji şans işi size kötüsü gelmiş olabilir. Ayrıca H310 da rahatlıkla işini görür.

@dıamante kardeşim o sistem de güzel fakat benim sistemdeki anakart, bellek daha iyi ve SSD var içinde. Ayrıca o sistemdeki güç kaynağında kronik bir sorun var çok ses çıkarıyor uzak dur derim. Yine de karar senin.

2400 TL'lik kartın neresinde indirim var? Ayrıca MSI seçme nedeni ne? Alternatif olarak daha ucuza Gigabyte, Galax var. Galiba sende marka fanboyluğu var kardeşim, bir ejderha logosu için 500 TL fazla para veriyorsunuz parçalara.

Paşam sakin 1900 tl idi zaten indirimdeydi diye belirtmişim. ;)
Ayrıca MSI ASUS almak varken diğer markaları almamayı neden tercih ederim. Yani 400 500 600 1000 tl fark yoksa neden en iyisini almayım?

"Marka olmak; ürün mal kalitesi, müşteri hizmetleri, istikrar ve reklamlarla oluşur yani bir anda oluşması mümkün değil. şişirme bir durumu olmayan bir marka önerdim ve uygun fiyata F/P ürünleri ile aynı fiyatsa marka almayı sende dahil herkes yapar.

çok büyük farklar olmadığı sürece marka almayı tercih ederim saygılar benden karar parası olandan;)
Gider ister MANLI alır ister MSI ben önerdim ve fiyatı uygundu (1900 tl) .

Vallaha o Asus, MSI gibi markalar büyük indirime girildiği zamanda alınmalı. Onun haricinde çok pahalı ise Gigabyte, Galax ve Inno3D almak daha mantıklı olur.
@mstfaozder hiçte öyle değil. Servisi kötü, Türkiye'deki satış politikası falan kötü bir markayı neden tercih edeyim? Bir tane ejderha logosu için neden paramı çöpe atayım? O para kolay mı kazanılıyor sanki? Hadi bak fiyatı falan alınabilecek bir şey olur anlarım ama neden sen 500-600 TL fazla veriyorsun? Galax GTX 1060 6GB 1800 TL iken neden MSI GTX 1060 6GB 2400 TL'ye alayım ki? Bunun açıklamasını yap yeni sistem alacak olursam sırf bu açıklaman yüzünden Galax değil MSI alacam.

Vallaha o Asus, MSI gibi markalar büyük indirime girildiği zamanda alınmalı. Onun haricinde çok pahalı ise Gigabyte, Galax ve Inno3D almak daha mantıklı olur.
@mstfaozder hiçte öyle değil. Servisi kötü, Türkiye'deki satış politikası falan kötü bir markayı neden tercih edeyim? Bir tane ejderha logosu için neden paramı çöpe atayım? O para kolay mı kazanılıyor sanki? Hadi bak fiyatı falan alınabilecek bir şey olur anlarım ama neden sen 500-600 TL fazla veriyorsun? Galax GTX 1060 6GB 1800 TL iken neden MSI GTX 1060 6GB 2400 TL'ye alayım ki? Bunun açıklamasını yap yeni sistem alacak olursam sırf bu açıklaman yüzünden Galax değil MSI alacam.

Paşam zaten 1900 tl iken alabilirsin dedim. yoksa 500 600 tl dolar üzerinden aldığımız ürünlerde çok büyük para ediyor. O paralarla yerine SSD RAM vs artışı sağlıyorsun o yuzden 3 5 FPS bir artısı olacağına diğerini almak mantıklı.

Senin anlamadığın olay indirimdeyken al dememi ve sonradan indirimde olmayan fiyatını görüp fanboyluk vs ile suçlaman başka bir sorun yok aynı fikirdeyiz yani.

Aynı ya da yakın +100 / -100 e markalarla PC yapmak bana daha mantıklı gelir sana gelmez beni ya da x y z ilgilendiren adamın cebindeki para aklındaki hesaptır.
Kar edicem diye 100 tl den kaçılmaz ama 500 600 tl den kaçabilirsin RAM 8 olacağına 16 olur FPS zaten oradan kapatılır vs vs.

konuyu işgal etmeyelim daha fazla. kolay gele.

Tamam, ama H370 anakart işini göreceğini düşünüyorum, ayrıca o H310 en düşük seviye anakart 8. Nesilde. B360 giriş seviyesi, H370 orta seviye, Z370 en üst seviye olarak adlandırılıyor. Arkadaşın alacağı sistemdeki işlemci İ5 8400 yani orta seviye olduğundan H370 işini görür.
Fark etmez, gerekli açıklamayı yaptım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı