Bu hafta sonu onaylarsanız bu sistemi toplayacağım fakat kafamda birkaç soru var, yardımcı olursanız sevinirim. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Sistem olmuş mu?
Şu parça yerine şunu taksan daha iyi olur dediğiniz bir parça var mı?
Birbirine uymayan parça var mı?
Bu sisteme monitör önerir misiniz?
NOT: Bilgisayarı oyun amaçlı topluyorum. Monitör hariç kasa için 5.500 TL bütçem var. Farklı sitelerle uğraşmak istemiyorum, tek bir siteden tüm işlerimi halletmek istiyorum.
Saygılar.
Gayet güzel bir sistem. Sanırım bu fiyat aralığına toplanabilecek en optimal sistem bu keza herkes bu işlemci ve ekran kartına yöneliyor, öneriyor. Ben de 3 gündür kullanan biri olarak önerebilirim. Bana şu sistem önerilmişti, buna da bakabilirsiniz:
Tabii benim HDD'm olduğu için oradan kaytarmıştım. Bir de bir diğer 8 GB RAM'i sonra ekleyeceğim. 400 de ona dersek, bu sistem 4600 4700 civarına geliyordur yine.
Gayet güzel bir sistem. Sanırım bu fiyat aralığına toplanabilecek en optimal sistem bu keza herkes bu işlemci ve ekran kartına yöneliyor, öneriyor. Ben de 3 gündür kullanan biri olarak önerebilirim. Bana şu sistem önerilmişti, buna da bakabilirsiniz:
Tabii benim HDD'm olduğu için oradan kaytarmıştım. Bir de bir diğer 8 GB RAM'i sonra ekleyeceğim. 400 de ona dersek, bu sistem 4600 4700 civarına geliyordur yine.