i5 8500 ve GTX 1060 sistem toplama

hypergibi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Intel i5 8500'lü kasayı toplamış bulunmaktayım. Herhangi bir problem yaşar mıyım? Dar boğaz konuları veya buna benzer şeyler ile ilgili? Sistem benim çok hoşuma gitti yorumlarınızı bekliyorum.

İşlemci: i5 8500
Anakart: MSI Z370 GAMING PLUS Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 4000MHz(O.C) USB 3.1 Anakart
Ekran Kartı: Galax 1060 6 GB 192Bit
PSU: Aerocool 750W Gold Kcas Serisi
RAM: Corsair 2x8 16 GB 3000 MHz DDR4

Monitör olarak AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved Gaming Monitör almış bulunmaktayım. Sisteme cuk oturduğunu düşünüyorum :)

1 saat sonra tek tek ürünlerinde siparişini vereceğim. Bütçem buna yetiyor. Gerçekten fiyatları uyguna buldum piyasadan biraz araştıra araştıra...

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 8500 alacaksanız Z370'e boşa para vermenize gerek yok. B360 Anakartlar yeterli olacaktır. Aradaki farka bir SSD alırsınız. Sistem hakkında genel anlamda bir sorun yaşamazsınız.

Bir kaç ay sonrasında işlemci yükselteceğim için o kartı seçmek durumunda kaldım. SSD'yi ise önümüzdeki ay almayı planlıyorum bir aksilik çıkmazsa.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı