Mustafaww Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #1 Geçen günlerde topladığım bilgisayırımdan monitöre görüntü vermiyor. Ne yapabilirim? Sistem: MSI Z370 Gaming Plus Intel i5 8600K Gskill 8GB 3733 MHz iGame GTX 1070 1TB HDD AOC E2066SN Ekran kartına HDMI DVI-D ile bağlantı kuruyorum. Bir de işlemci soğutucusu gelmeden denedim bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama belki bir ihtimal. Soğutucu bugün yarın gelir. Şimdi göz gezdiriyordum da bu nasıl benim ekran kartı uyumlu değil mi?!! Destek: Z370 GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2018
Geçen günlerde topladığım bilgisayırımdan monitöre görüntü vermiyor. Ne yapabilirim? Sistem: MSI Z370 Gaming Plus Intel i5 8600K Gskill 8GB 3733 MHz iGame GTX 1070 1TB HDD AOC E2066SN Ekran kartına HDMI DVI-D ile bağlantı kuruyorum. Bir de işlemci soğutucusu gelmeden denedim bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama belki bir ihtimal. Soğutucu bugün yarın gelir. Şimdi göz gezdiriyordum da bu nasıl benim ekran kartı uyumlu değil mi?!! Destek: Z370 GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 8 Haziran 2018 #2 Soğutucu olmadan o işlemciyi yakarsınız. Muhtemelen görüntü o yüzden gelmiyordur.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 8 Haziran 2018 #3 Ekran kartını dönüştürücü olmadan sadece DVI kablo ile bağlamayı deneyin. Onun öncesinde standart HDMI ile anakart üzerinden görüntü alıp alamadığınızı kontrol edin. Umarım işlemciyi soğutucusuz çalıştırmamışsınızdır.
Ekran kartını dönüştürücü olmadan sadece DVI kablo ile bağlamayı deneyin. Onun öncesinde standart HDMI ile anakart üzerinden görüntü alıp alamadığınızı kontrol edin. Umarım işlemciyi soğutucusuz çalıştırmamışsınızdır.
Mustafaww Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2018 #4 hocam zaten hemen açtım kapattım fazla beklemedi en fazla 56 sn Mustafaww dedi: hocam zaten hemen açtım kapattım fazla beklemedi en fazla 56 sn Genişletmek için tıkla... 6sn olacaktı admin ne yapmaya çalışıyorsun Son düzenleme: 8 Haziran 2018
hocam zaten hemen açtım kapattım fazla beklemedi en fazla 56 sn Mustafaww dedi: hocam zaten hemen açtım kapattım fazla beklemedi en fazla 56 sn Genişletmek için tıkla... 6sn olacaktı admin ne yapmaya çalışıyorsun