Siz ne diyorsunuz arkadaşlar? Arkadaşımdan alacağım. 6.000 TL fiyatı. Kasa içerisinde 5 adet fan bulunuyor. Alınca sıvı soğutma ile OC ederek 5.2 GHz'e aşırtacak veya 9700k alacağım. Ayrıca yazın ekran kartını da güncellerim. Sattığımda teker teker bile para edebilecek parçalar var.
Çok fazla örneği var hocam. Stok soğutucu ile kullanmayacağım elbette. Hatta sıkıntı olmaması açısından günlük kullanımda 4.8 GHz'e çekerim muhtemelen.
Çok fazla örneği var hocam. Stok soğutucu ile kullanmayacağım elbette. Hatta sıkıntı olmaması açısından günlük kullanımda 4.8 GHz'e çekerim muhtemelen.
Görselde mevcut hocam. Ekran kartını aldıktan 1 ay sonra ya 1660 Super yapacağım ya da RX 6600 yapacağım. Her şeyi ayarladım. Anakart MSI MAG B365M Mortar. 8x2 16GB'da RAM mevcut.
Bence H serisi veya MOSFET soğutucusuz B serilerinden her türlü çok daha iyi bir anakart. İlk önce ekran kartı daha sonra da işlemci alacağım. Teşekkürler hocam. 6.000 liraya değer mi?
Kırmızı forumda ölü yatırım vs. diyorlar ama marsa çıkmayacağız değil mi sonuçta . CS oynuyorum zaten. Teşekkürler ilgi alakanız için hocam. Takipledim sizi.
Kırmızı forumda ölü yatırım vs. diyorlar ama marsa çıkmayacağız değil mi sonuçta . CS oynuyorum zaten. Teşekkürler ilgi alakanız için hocam. Takipledim sizi.