i5 9300H 1050 CS:GO'da düşük FPS

rulzistan19

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim GTX 1050, i5 9300H, 8 GB RAM normalde almam gereken FPS sayısı 150-200 olması gerekirken 40-90 FPS alıyorum arada yükseliyor ama hep 40-90 FPS tüm ayarları düşükte kullanıyorum. Logaddress_add 1 yapıyorum fakat değişen bir şey yok.

Arkadaşlar sistemim GTX 1050, i5 9300H, 8 GB RAM normalde almam gereken FPS sayısı 150-200 olması gerekirken 40-90 FPS alıyorum arada yükseliyor ama hep 40-90 FPS tüm ayarları düşükte kullanıyorum. Logaddress_add 1 yapıyorum fakat değişen bir şey yok.

Şarj damı oynuyorsunuz? Performans moduna alın.
Ve o islemci 90-150 arasi veriyor diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şarj damı oynuyorsunuz? Performans moduna alın.
Ve o islemci 90-150 arasi veriyor diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

o kadar alsam bile iyi olur ama asla 100 leri göremiyorum bazen stabil 50-60 oluyor ve performans modundayım

Son düzenleme:
FPS oyunların da grafikler çok ta FPS değiştirmiyor diye biliyorum ama degisiyor oyundan oyuna.
Ayarlari sonuna kadar kökler misiniz? Yani ekran kartina güç bindirin.

FPS oyunların da grafikler çok ta FPS değiştirmiyor diye biliyorum ama degisiyor oyundan oyuna.
Ayarlari sonuna kadar kökler misiniz? Yani ekran kartina güç bindirin.
yarın deneyip sonuçları atacağım

1693822614504.jpeg
1693822625742.jpeg

ikisindede fazla fark olmadı ama fpsi yükselttiğim zaman fps drop daha çok girmeye başladı

yarın deneyip sonuçları atacağım

1693822614504.jpeg
1693822625742.jpeg

ikisindede fazla fark olmadı ama fpsi yükselttiğim zaman fps drop daha çok girmeye başladı
Şimdi bi tane maç atıcam gördüğüm en düşük fps değerinin ekran görüntüsünü atıcam

Hiç bir düşme olmadı aksine daha yükseğini aldım nasılsa

Son düzenleme:
Yarın deneyip sonuçları atacağım.

Eki Görüntüle 1930602Eki Görüntüle 1930603

İkisinde de fazla fark olmadı ama FPS'i yükselttiğim zaman FPS düşmesi daha çok girmeye başladı.

Şimdi bir tane maç atacağım gördüğüm en düşük FPS değerinin ekran görüntüsünü atacağım.

Hiçbir düşme olmadı aksine daha yükseğini aldım nasılsa.

Şu an iyi FPS aliyorsunuz degil mi? Eger hâla drop varsa RAM yukseltmesi sorununuzu çözer diye dusunuyorum.

Şu an iyi FPS aliyorsunuz degil mi? Eger hâla drop varsa RAM yukseltmesi sorununuzu çözer diye dusunuyorum.
şuan iyi alıyorum hiç bir drop olmuyor

1693836572316.jpeg

bundan bahsediyorum hep böyle kalıyor sonra bazen 130lara geri çıkıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı