i5 9300H bir anda 99 derece oluyor

Yoo benim eski kasayı çalıştırıyorum oyundan çıkarken bile 40 derecede hiç daha yükseğini görmedim ama işlemci soğutucusu güzel Cooler Master silence modelini tam bilmiyorum.

Yükte 40 derece olan işlemci mi? Şaka yapıyorsunuz sanırsam ya da 3090'a Celeron falan taktınız herhalde.

Yükte 40 derece olan işlemci mi? Şaka yapıyorsunuz sanırsam ya da 3090'a Celeron falan taktınız herhalde.
İlahi hocam ya akşam çekip atayım buraya galiba inanmayacaksınız bilgisayar 2001 yapımı 🤣

Buyrun buda bilgisayar
Sana sözüm olsun akşam yarım saat bilgisayarla oyun oynicam kasa kasa ama göstericem 40 derece olduğunu

Dosya Ekleri

• IMG_20210221_223054.jpg
    IMG_20210221_223054.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 54
Her sisteme her değer olmaz hocam. Ben arkadaşla özel olarak ilgileneceğim.

Etiket atan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

@Tolga1515 acaba bana ThrottleStop Ana Ekranı, FIVR sekmesi, TPL sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısın? Başlayalım.
Bana açıklar mısınız thorottle stop fivr sekmesi tpl falan bilgim yok birde yarın atarım en erken şu anda atama birde xtu UV yapsam olur mu galiba UV oluyordu -0.140V gibi

Bana açıklar mısınız thorottle stop fivr sekmesi tpl falan bilgim yok birde yarın atarım en erken şu anda atama birde xtu UV yapsam olur mu galiba UV oluyordu -0.140V gibi
XTU ile UV yapmayı kesinlikle önermiyorum.

ThrottleStop'u açtığınızda Ana Ekranda FIVR, TPL gibi kutular var ekranın sağ alt tarafına doğru. Onların görüntüsünü atın diyorum.

XTU ile UV yapmayı kesinlikle önermiyorum.

ThrottleStop'u açtığınızda ana ekranda fıvr, tpl gibi kutular var ekranın sağ alt tarafına doğru. Onların görüntüsünü atın diyorum.

Garanti sıkıntı çıkarır mı? HP.
Yazılım diyor bu girer mi ki.

Dosya Ekleri

• IMG_20210722_193056.jpg
    IMG_20210722_193056.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı