i5 9300H ve GTX 1650 sistem The Witcher 3 hangi ayarlarda oynanmalı?

2'yi nihayet bitirdim ve gerçekten hikayesi anlatılan kadar varmış. 3'e başlayacağım ve hangi ayarlarda oynamalıyım?
Sistem:
i5-9300H
GTX 1650.
8 GB RAM.
RAM yeterli olur mu? Yüksek ayarlarda 1080P'de 60 FPS alamıyorum maalesef ve oyunu 60 FPS oynamak istiyorum. Medium'da değer mi yoksa yeni bir sistem topladığımda mı oynamak daha mantıklı olur? Ya da 900P'de mi oynayayım? Kafam çok karıştığı için sizlere danışmak istedim.

Ben de benzer bir sistem var grafikleri yüksek, ileri düzey işlemeyi düşük veya orta yapıyordum 75FPS oynanıyordu rahat.

Oyuna ilk girdiginde sistem zaten kendine göre otomatik ayarını yapıyor o ayarla devam et.

I5 4460
RX 570
8 GB RAM

Bu sistemle 1080p Yüksek-Ultra ayarlarda, üstüne lighting mod kurulu olduğu halde 50-60 FPS arası alıyorum.

İleri Düzey İşleme'de Kenar Yumuşatma kapalı, Keskinlik ise düşükte. Yükseğe alınca berbat görünüyor çünkü. Geriye kalan ayarlar açık ve en yüksekte.

Senin sistemin benden daha iyi olduğuna göre, kenar yumuşatmayı da açabilir, benim gibi ayarları da fulleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…