İ5 9300H ve GTX 1650 sistemde ekran kartı kullanımı %50'den yukarı çıkmıyor

SneaxS

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Öncelikle hepimizin başı sağ olsun.
Merhaba arkadaşlar. Lenovo L340 laptop kullanıyorum. PUBG ve Hogwarts Legacy, vb. oyunlarda ekran kartı kullanımı 50'den yukarıya çıkmıyor. Grafik kalitesini artırsam bile kullanım değerini arttıramıyorum, bunun sebebi tek kanallı RAM kullandığım için olabilir mi? Mesela internette aynı oyunu aynı PC'de oynayan kişilere bakıyorum ekran kartı kullanımları hep 90 99 ama benimki aynı olmasına rağmen çıkmıyor.

IMG_20230211_160753.jpg

Sistem özellikleri.

i5 9300H.
GTX 1650 4 GB.
16 GB 2400 MHz Single RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Lenovo L340 laptop kullanıyorum. PUBG ve Hogwarts Legacy, vb. oyunlarda ekran kartı kullanımı 50'den yukarıya çıkmıyor. Grafik kalitesini artırsam bile kullanım değerini arttıramıyorum, bunun sebebi tek kanallı RAM kullandığım için olabilir mi? Mesela internette aynı oyunu aynı PC'de oynayan kişilere bakıyorum ekran kartı kullanımları hep 90 99 ama benimki aynı olmasına rağmen çıkmıyor.

Eki Görüntüle 1665170

Sistem özellikleri.

i5 9300H.
GTX 1650 4 GB.

Cihaziniz performans modunda mi ve prize takili mi deniyorsunuz.

Eki Görüntüle 1665170

Sistem özellikleri.

i5 9300H.
GTX 1650 4 GB.
Bu sistemin aynısına sahibim. Oyun performansı berbat. Yani çok birşey beklemeyin, prize takılı olduğundan emin olun .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı