i5-9400 ve GT1030'lu sisteme macOS nasıl kurulur?

Arkadaş, 3-4 mesaj atmışsın hepsi mi yanlış olur? Bilmiyorsan yazmazsın çünkü bilmediğin bir konu hakkında yazmak zorunda değilsin. @vlk0102 GT 1030 ekran kartınızı oclp yaması ile Monterey'de kullanabilirsiniz. Intel IGPU'ya da sahipsiniz, dilerseniz onu bile kullanabilirsiniz.

Bende kurmaya çalışmıştım kuramadım araştırdığımda kurulmaz sürücüsü yok yazıyor AMD bir kart kullanmam lazım olduğunu okudum arkadaşa yalan söyleyecek halim yok:(

Bende kurmaya çalışmıştım kuramadım araştırdığımda kurulmaz sürücüsü yok yazıyor AMD bir kart kullanmam lazım olduğunu okudum arkadaşa yalan söyleyecek halim yok:(

Ben RTX sisteme Ventura kurmaya çalıştım yapamadım GPU değiştirmem gerekiyormuş zaten başta “bildiğim kadarıyla” demiştim kötü bir amacım yok.

Merhaba arkadaşlar. Öğrenci olarak uygulama geliştiricisiyim. Xcode kullanmam için Mac gerekli. Bir bulut server kiralıyorum bazen. Fakat bu da artık bütçemi çok aşıyor ve bir Mac bilgisayar almaya gücüm yetmediği için Windows bilgisayarıma macOS kurmaya karar verdim. Fakat yeterli bilgiye sahip değilim. Bu bilgisayar özelliklerine hangi Mac sürümünü kurabilirim?

Ekran kartı desteklemesse AMD Radeon HD 5600/5700 2 GB mevcut elimde onu kullanabilirim.

macOS Ventura kurabilirsiniz. Geri dönüş yaptığınız zaman adım adım size yardımcı olabilirim. AMD ekran kartına gerek yok.

Arkadaş, 3-4 mesaj atmışsın hepsi mi yanlış olur? Bilmiyorsan yazmazsın çünkü bilmediğin bir konu hakkında yazmak zorunda değilsin. @vlk0102 GT 1030 ekran kartınızı OCLP yaması ile Monterey'de kullanabilirsiniz. Intel iGPU'ya da sahipsiniz, dilerseniz onu bile kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim temiz bilgi için kurabileceğim için mutluyum

macOS Ventura kurabilirsiniz. Geri dönüş yaptığınız zaman adım adım size yardımcı olabilirim. AMD ekran kartına gerek yok.

Teşekkür ederim macOS Ventura'yı kurmaya başlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl gidiyor hocam?

Merhaba sorduğun için teşekkür ederim yeni bir konu açtım eksik bir bilgi alanım için kuruluma başlayacağım nasipse siz cevaplarsanız sevinirim.
Yeni konu;

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı