i5 9400F için ekran kartı önerisi

@571602 Intel'in ekran kartları hakkında bir bilgim yok. Gördüğüm kadarıyla yeni çıktığı için insanlar pek güvenemiyor. Darboğaz yapar mı onu da bilmiyorum.

AMD ekran kartları çok güzel geliyor duramıyorum RX 570 var yan sistemimde.

3 sene Ati Radeon, 4-5 sene RX 570 8 GB ve 2 hafta RX 6600XT kullandım. Size tavsiyem AMD'nin 6xxx serisini almayın. Orta seviyede güzel kartlar ancak giriş seviyesinde tercih etmek mantıksız olur. Ayrıca düşük seviye modellerde AFMF 2 düzgün çalışmıyor.

@571602 Intel'in ekran kartları hakkında bir bilgim yok. Gördüğüm kadarıyla yeni çıktığı için insanlar pek güvenemiyor. Darboğaz yapar mı onu da bilmiyorum.

Hocam yapar ancak BIOS modlanırsa sorun yaratmaz.

Ek: 6600'den güçlü bir kart yani net yapar.

Ek: Hocam aslında 7600 ve RTX 4060 modellerinede bakabilirsiniz.

RX 7600: Asus Radeon RX 7600 DUAL-RX7600-O8G-V2 8GB GDD - PttAVM.com - 2024

RTX 4060: COLORFUL RTX 4060 8GB GDDR6 128Bit NB DUO 8GB V2-V Ekran Kartı

Arkadaşlar bana hep RX 6600 veya RTX 2060 Super önerdiler. Hangisini almalıyım? Anakart işlemci değiştiremicem, para yetmiyor. Bu işlemciye uygun ekran kartı lazım. Mesajlarınız için çok teşekkür ederim.

9400F 3600 ile rekabet ediyordu o yüzden o tür kartları beslemede sorun yapmaz.

Sıfır alıyorsanız 8 bin TL'ye 6600 alacağınıza 9 bin civarı 7600 almanız çok daha mantıklı olur.

9400F 3600 ile rekabet ediyordu o yüzden o tür kartları beslemede sorun yapmaz.

Sıfır alıyorsanız 8 bin TL'ye 6600 alacağınıza 9 bin civarı 7600 almanız çok daha mantıklı olur.

Hocam 9400F'i ben kendim kullandım 3600'den çok daha güçsüz bir işlemci. Ayrıca o model yerine biraz daha verip Asus Dual alması daha iyi olur. O ekran kartı modeli alev topu!

Hocam 9400F'i ben kendim kullandım 3600'den çok daha güçsüz bir işlemci. Ayrıca o model yerine biraz daha verip ASUS Dual alması daha iyi olur. O ekran kartı modeli alev topu!

Bu dediğiniz, internetteki bütün testleri yalanlamış olur. Aralarındaki tek büyük fark, 3600'ün 12 Thread'e sahip olması, oyun performansı açısından 9400F ile denk sayılabilirler. "çok daha" güçsüz olduğu bir durum yok. Arkadaş tam bütçe belirtmediği için bu modeli önerdim. 6600 ile bu model arasındaki fiyat farkı, ASUS modeline kıyasla daha az. Bütçe yetiyorsa ASUS'un modeli tabii ki daha iyi olacaktır. Ama kartın alev topu olduğuna hangi kaynaktan vardınız? Kartın testlerine bakmak istedim, ancak neredeyse hiç yok denecek kadar az. Gördüğüm birkaç testte bile 69-75 derecenin üstüne çıkmıyor.

Bu dediğiniz, internetteki bütün testleri yalanlamış olur. Aralarındaki tek büyük fark, 3600'ün 12 Thread'e sahip olması, oyun performansı açısından 9400F ile denk sayılabilirler. "çok daha" güçsüz olduğu bir durum yok. Arkadaş tam bütçe belirtmediği için bu modeli önerdim. 6600 ile bu model arasındaki fiyat farkı, ASUS modeline kıyasla daha az. Bütçe yetiyorsa ASUS'un modeli tabii ki daha iyi olacaktır. Ama kartın alev topu olduğuna hangi kaynaktan vardınız? Kartın testlerine bakmak istedim, ancak neredeyse hiç yok denecek kadar az. Gördüğüm birkaç testte bile 69-75 derecenin üstüne çıkmıyor.
İ5 9400F'den Ryzen 5 5500 modeline geçtim gerçekten bir FPS farkı yaşadım ve R5 5500 işlemcisi R5 3600'ün rakibi bir modeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı