i5 9400F için en iyi ekran kartı nedir?

Makaleler
1
Yer
Istanbul
Selam. Elimde i5 9400 F 2x4 3200 MHz RAM'lı bir sistemim var şu an RX 570 kullanıyorum ekran karını yükseltmek istiyorum. Alabileceğim en iyi ekran kartı nedir?
GTX 1660 Ti düşünüyorum her oyunu darboğaz olmadan oynayabilir miyim?

1660 Super daha iyi olabilir.

RX6600 yönelin. Darboğaz olmaz.

RTX 3060'dan bir tık daha iyi bir ekran kartı değil mi 6600? Olma ihtimali var.

6600, 3060'ın rakibi ancak daha iyi bir kart değil. Hatta bir tık daha güçsüz bir kart. Ayrıca o bütçede daha iyi bir alternatif yok.

Paradan yana çok bir sıkıntım yok hocam BF 2042 ve Warzone gibi oyunlarda darboğaz yapmasın istiyorum.
İki seçenek düşünelim. Birinde darboğaz yapmayarak 100 FPS alıyorsun diğerinde darboğaz yaparak 100 FPS alıyorsun. Hangisini tercih edersin? İleride işlemcini yükseltip 150 FPS alabilme ihtimalinin olduğu seçenek mi yoksa işlemciyi yükseltsen bile en fazla 110 FPS olacak olan seçenek mi? Hangisi mantıklı?

Şu darboğaz kafasından kurtulun artık. Paran 4090'a mı yetiyor? Git ve al. Oyun oynuyorsanız alabileceğiniz en güçlü kartını alın. Darboğaz oluyorsa idare edeceksiniz, dünyanın sonu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…