i5 9400F için soğutucu önerisi

@Halil İnanır Bahsettiğiniz sıcaklıkla işlemci frekans düşürmez. Muhtemelen sorununuz başka bir şeyden kaynaklı. Gene de soğutucu almak her zaman bir artıdır.

Sıvı soğutma kasanız destekliyorsa sıvı soğutma almanız daha iyi olacaktır. Ama desteklemiyorsa Akasa Nero 3 tavsiye ederim kendim'de kullanıyorum gayet memnunum.

İntel uyumlu'mu bu?

cim(5820k) en yüksek 60 dereceyi gördü. Kasam'da kötü (TX K3).Sizin daha iyi hava akışı sağlayan bir kasanız varsa b
Stres testinde işlemcim(5820k) en yüksek 60 dereceyi gördü. Kasam'da kötü (TX K3).Sizin daha iyi hava akışı sağlayan bir kasanız varsa bu değer daha da düşebilir.
aga ben stres testi nedir bilmiyorum ama bf5 ultrada 75 derece işemcim sence düşüş olurmu

Bütçen kısıtlıysa sıvı soğutmaya ihtiyaç yok, stok soğutucuyla 75 derece olan işlemci 6 mm x 4 bakır borulu 12 cm fanlı bir hava soğutmayla kritik bir sıcaklığa yükselmez. Elbette aşırı toz birikimi olmazsa ve kasadaki hava akışın düzgünse. Paran cebinde kalsın diye söylüyorum, tercih senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…