i5 9400F PUBG CPU %100 kullanım ve kasma sorunu

Kasanızın hava akışı kötü ve stok soğutucu kullanıyorsanız yeterince işlemciyi soğutamadığınız için ısınma olur. Kasanızın kapağını açıkken deneyebilirsiniz. Termal macunu yenileyebilirsiniz. Bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir antivirüs taraması yapabilirsiniz. Yeni bir işlemci soğutucu alabilirsiniz. Tavsiyem Cooler Master Hyper 212 Yeterli olacaktır.
Bu soğutucular her işlemcilere oluyor demi mesela yeni işlemci alıdığımda ilerde bunu takabilirim değil mi birde kendim motjalaya bilirmiyim

Bu soğutucular her işlemcilere oluyor demi mesela yeni işlemci alıdığımda ilerde bunu takabilirim değil mi birde kendim motjalaya bilirmiyim
Aynı işlemciyi kullanıyoruz dostum stock soğutucusu oyunlarda iyi hava akışı olan kasalar da bile 65 70 derece arası sıcaklığa sebep oluo kasa hava akışın kötü ise önce onu halletmeni tavsiye ederim sonrada soğutucu değişebilirsin.

Nasıl düzelteceğim yeni kasa almam mı gerekiyor
Hayır. Kule tipi bir soğutucu alman yeterli. En iyi kasayı alsan bile soğutucun kötü olduğu için çok fazla etkilemez. Bütcen yetiyorsa arctic freezer 34'ü tavsiye ederim. Kendim bu işlemcide kullanıyorum boşta 30-34 tam yükte 52-57 derece arası çalışıyor.

bu sorunu çözebilen malesef yok.. onlarca konu var bununla ilgili benimde var sogutucu vs bunlarla ilgili değil oyundayken gpu ve cpu kullanim oranlarina bakarmisin.. oyunun optimazyon sorunu var son pacth ten sonra benimde malesef cpu tuketimim yükseldi %100 format attim formattan sonra guncelleme yapmadim bir nebze daha rahat anlık droplar yemiyorum fps 140 ile 90 arasi bazi bolgelerde 70 gibi goruyorum.. bunun la ilgili pubg forumlarda aciklama yapmisti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı