i5-9400F RX580 sisteme 550 Watt yeter mi?

Hayır kesinlikle sorun olmaz. O sisteme maksimum 500-550W güç kaynağı yeterlidir. 600W ve üzeri güç kaynakları o.c yapılan ve güçlü ekran kartı takılan high range sistemlerde kullanılır.

Hayır kesinlikle sorun olmaz. O sisteme maksimum 500-550W güç kaynağı yeterlidir. 600W ve üzeri güç kaynakları o.c yapılan ve güçlü ekran kartı takılan High range sistemlerde kullanılır.

Ben OC yapmayacağım i5 9400F + Sapphire RX 580 Nitro+ SE 8 GB stock halinde kullanıyorum. O zaman Zalman gigamax 550W 80+ alıyorum tamam o zaman. Teşekkürler. Bu arada kasada 3+1 tane Rainbow (öyle çok kaliteli değiller kasa ile geldi) onu da eklesek dahi sorun olmaz değil mi? @KusanagiKyo.

Ben OC yapmayacağım i5 9400F + Sapphire RX 580 Nitro+ SE 8 GB stock halinde kullanıyorum. O zaman Zalman gigamax 550W 80+ alıyorum tamam o zaman. Teşekkürler. Bu arada kasada 3+1 tane Rainbow (öyle çok kaliteli değiller kasa ile geldi) onu da eklesek dahi sorun olmaz değil mi? @KusanagiKyo.

Rica ederim. Hayır hayır bir sorun olmaz. Alt tarafı fan, fazla elektrik çekmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı