Çözüldü i5 9400F Sistem vs Teknobiyotik P2

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Galax Türkiye'de olmasa bile yurtıdışında popüler bir marka içiniz rahat olsun. Ayrıca Türkiye'de Galax'ı yaygınlaştıran firmadır Teknobiyotik. Soğutma konusunda hiçbir eksiği yok ve fiyatı da uygun merak etmeyin. Oyun testlerinde o kadar anlaşılmaz çünkü aralarında aham şaham bir fark yok. Benim bahsettiğim performans farkları %5-%10 civarında. Ben size bir sistem toplayayım buraya atarım.

Bu kadar açıklamadan sonra P2 daha yakın gelmeye başladı tamamdır ben sizin toplyacağınız sistemi bekliyorum o zaman.

Bilindik marka olan ASUS ile sistem böyle oluyor hocam Pc Toplama Sihirbazı

Bunda 8 GB RAM eksik ve daha pahalıya çıktı bize .
Evet. Ayrıca 1600AF ve stok soğutucu 6000TL'ye toplayacağınız en uygun sistem bu neredeyse. P2.5'un avantajı hazır sistem olması ve Galax ekran kartı kullanılması. Bu yüzden daha ucuz fakat Galax öyle çöp bir marka değil. Aslında şöyle bir firmalara bakarsak Nvidia kanadında soğutma anlamında sıkıntı çıkartacak hiçbir firma yok. Bu yüzden bu kadar ucuz fiyatlara RTX 2060 bulabiliyorsunuz. İsterseniz kartın testlerini izleyin ve sıcaklıkları kendiniz görün. Ben şu an sıfır Nvidia kart alacak olsam ya Zotac ya Galax ya Palit ya da Inno3D alırdım. Herkes tercih etmediği için gayet uygun fiyattalar. Ama bana desen ki paran var istediğin kartı alabilirsin, tercihim kesinlikle EVGA olur Strix,GamingX falan hikaye yani haberiniz olsun. Sadece Türkiye'de çok tutan modeller.

Teknobiyotikten al o kasayı , gerekirse oyun seviyorsan ssd ekle ekstra kalan bütçe ile 1080p 144 yada 165 hz bir ekran al on numara sistem.
İleride gerekirse ekran kartını bir tık yükseltirsin eldekini satarak. 3300x güzel bir işlemci kullandıkça amd yi seversin önyargılı olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…