i5 9400F sisteme ekran kartı önerisi

N4BA

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sistemimde şu an i5 9400F serisi bir işlemci var, ekran kartım da 1050 Ti. Dying Light'ın yeni oyunu çıkınca oynamak istedim ama o kadar saat bekledikten sonra oyunun minimum 1060 istediğini gördüm. Ekran kartım 4 GB VRAM'e sahip olduğu için oyunun menüsünde bile fazlasıyla zorlandığını fark ettim. Değiştirmek için şu an hafif darboğaz olsa bile olacak bir ekran kartı lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sistemimde şu an i5 9400F serisi bir işlemci var, ekran kartım da 1050 Ti. Dying Light'ın yeni oyunu çıkınca oynamak istedim ama o kadar saat bekledikten sonra oyunun minimum 1060 istediğini gördüm. Ekran kartım 4 GB VRAM'e sahip olduğu için oyunun menüsünde bile fazlasıyla zorlandığını fark ettim. Değiştirmek için şu an hafif darboğaz olsa bile olacak bir ekran kartı lazım.
İkinci elden rx 6600 bakman en iyisi olur.

Hocama ikinci el bir 3070 veya 3070 Ti tak geç.
Hocam, iyi diyorsun da, senin dediğin şekil darboğazı ben baştan yazmış olurum. İşlemci zaten 9. nesil bir işlemci; 'hafif darboğaz olsun' dedim de, sen biraz öldürdün.

İkinci elden rx 6600 bakman en iyisi olur.
Yanlış hatırlamıyorsam, arkadaşımda ısınma gibi bir sorunu vardı, ama 6500'de olabilir; o pek emin değilim. Bu aynısını yapar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı