i5 9400F ve GTX 970 sistem yüksek FPS ama kasmalar yaşanıyor

Gylexa

Decapat
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler. Arkadaşım 2. el PC'sini satıyor. i5 9400F, GTX 970, 16 GB 2133MHz RAM, ASUS H310M MK II Pro, anakartta sanırsam tam hatırlamıyorum markayı 750W 80+ PSU'su var. Oyunlarda yüksek FPS alıyor fakat kasma yaşıyor. İşlemci, RAM, anakartı değiştirdi işe yaramadı. İşlemci ve ekran kartı uyumu mu olmadı, çözemedi sorunu? Değişmeyen tek parça PSU ve ekran kartı 144Hz monitör ile beraber çok cuzi bir fiyata satacak. Kendi sistemimdeki 750W 80+ Bronze PSU'yu takmayı planlıyorum. Bir de 1660S ekran kartı takacağım. Sizce sorun çözülür mü? Yaşadığı sorun şu anki PSU veya ekran kartından dolayı olabilir mi? Eğer çözülecek ise piyasada yok denilebilecek şekilde satın alacağım. Yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Düzeltme: Anakart ASUS Prime H310M-K r2.0.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim örneğin özellikle online fps oyunlarda rainbow six siege gibi 150 160 fps alıp 144hz monitörde 60 hissiyatı veriyormuş yaşadığı problemde akıcı değilmiş oyunlarda, takılmalar oluyormuş. sorunu tam olarak gözümle göremediğim için tam belirtemiyorum sizlerede, ssd ve hdd elimde mevcut onlarıda değiştiricem zaten

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı