i5 9400F ve H310M PRO için RAM tavsiyesi

Ali ÇELİK.

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemimde 16 GB RAM var. Aklımda bazı seçenekler var. Sizin de yardımınız ile en iyi olan seçeneği seçmek istiyorum.

1-) 8+16 GB RAM yaparak sistemimi 24 GB RAM yapabilirim. Fakat Dual Channel çalışacak RAM bulabilir miyim ?

2-) Sistemde bulunan 2 Adet 8 GB RAM çıkartıp, 2 adet yeni alınacak 16 GB+16 GB RAM takmak. Çıkardığım 2 adet RAM daha sonra satarak bütçemi rahatlatırım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Sistem bilgilerim;

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. ♥

Ram değil de PSU değiştirebilirsin. FSP, Corsair veya Cooler Master gibi markalara yönelin. RAM'den yana sıkıntınız yok.

Ram değil de PSU değiştirebilirsin. FSP, Corsair veya Cooler Master gibi markalara yönelin. RAM'den yana sıkıntınız yok.
Kullandığım güç kaynağından memnunum. Güç kaynağını neden değiştirmeliyim ? Anlayamadım.

RAM'den yana sıkıntım var. RAM miktarını artırmam lazım.

Everest gibi markalardan uzak durun sistem gümler . Bu sefer RAM değil yeni sistem önerisi istersin .
Sistemi PSU'ya emanet ediyorsun Everest, Firsby vs vs. gibi markalar güvenli değil.

Everest gibi markalardan uzak durun sistem gümler . Bu sefer RAM değil yeni sistem önerisi istersin .
Sistemi PSU'ya emanet ediyorsun Everest, Firsby vs vs. gibi markalar güvenli değil.

1,5 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Gayet memnunum. Ezbere konuşuyorsunuz gibi geldi.

https://www.technopat.net/sosyal/ko...50-sisteme-everest-400w-psu-alinir-mi.428482/

2. Seçenek daha iyi gibi duruyor. Normal bir kullanıcı için 16 GB RAM yeterli aslında. Neden yükseltmek istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…