1080p de zor işin. Bende de 9600k vardı. Sonradan anakart ile işlemciyi satıp 5600'e geçtim. 3090 ile kullandığım oldu lakin ucu ucuna yetti yüzde 95 görüyordu kullanım. Tabii kendi delid yaptığım 5.1 GHz da kullandığım işlemciydi.
Buradaki oyunlar hakkında hiç bir bilgim yok. Tüm oyunlarınız nelerdir? İsterseniz profilinizi atın direkt uğraşmayın bi bakayım oyunlarınıza söyleyeyim.
Buradaki oyunlar hakkında hiçbir bilgim yok. Tüm oyunlarınız nelerdir? İsterseniz profilinizi atın direkt uğraşmayın bir bakayım oyunlarınıza söyleyeyim.
ASUS Z390'e Gaming anakarttı. İkisini 4 bine satmıştım. O zamanlar Ryzen 5 5600 2500 civarındaydı. Anakartı 4'e aldım işlemciye ödemiş gibi oldum. Aldığım anakart da ASUS B550 F Gaming.
Spiderman remastered'I indirin ilk önce. Ram kullanımını inceleyelim. Bu arada bende kendi işlemcimde Horizon Zero Dawn oynarken bazı yerlerde bir anda ekran kartı kullanımı %14'e düşüp aşırı drop yiyor oyun. Yani darboğaz kaynaklı da olabilir.
Spider-Man Remastered'ı indirin ilk önce. RAM kullanımını inceleyelim. Bu arada bende kendi işlemcimde Horizon Zero Dawn oynarken bazı yerlerde bir anda ekran kartı kullanımı %14'e düşüp aşırı drop yiyor oyun. Yani darboğaz kaynaklı da olabilir.