i5 9400F'den i5 9600K geçmek mantıklı mı?

Drop çok yok fakat oyun videolarında ki FPS'den düşük alıyorum. Neyse görürüz oyunu indirince. RDR2'de indireyim mi?
Olur, amaç aslında sorun yaşadığınız oyunları incelemek. 12 GB Ram I 16 yapmanızı tavsiye ederim. Hele 16 GB bile günümüzde yavaş yavaş yerini kaybederken.

Olur, amaç aslında sorun yaşadığınız oyunları incelemek. 12 GB RAM'ı 16 yapmanızı tavsiye ederim. Hele 16 GB bile günümüzde yavaş yavaş yerini kaybederken.

RDR2 bitirdim çok sorun yaşadağımı hatırlamıyorum fakat yine de büyük ihtimalle kartıma göre düşük FPS alıyorumdur.

Bir bakalım hocam

Hocam Miles Morales indirdim fakat oyunu oynarken bir anda ekran kartı MHz düşüyor. Bu sorunu en son God of War'da yaşadım. Sony oyunlarında var bu sorun sadece. Oynanmıyor oyun. Başka oyun deneyeceğim.

Hocam Miles Morales indirdim fakat oyunu oynarken bir anda ekran kartı MHz düşüyor. Bu sorunu en son God of War'da yaşadım. Sony oyunlarında var bu sorun sadece. Oynanmıyor oyun. Başka oyun deneyeceğim.
MSI afterburner'da değerler nasıl? power limit veya memory clock gibi şeyler ne alemde?

Hocam RX 6600 var ekran kartlarımız aynı diyebilirim. İşlemcim ve RAM imde sizinkiyle aynı. Aynı şekilde FPS sıkıntıları çekiyoruz testlere göre. İlk başta ekran akrtım sahte diyordum fakat sonrasında 8 GB RAM ile çok yükselemeyeceğimi anladım. Çift yollu RAM yani 16 GB aynı RAM'den 8x2 olacak şekilde yaptığınızda bir sorun kalmıyor. Unutmayın problem işlemcide değil. Kullanımlardan kolayca anlayabiliriz sorunun neyde olduğunu.

Bir de size yardım etmeye çalışan arkadaş sırf oynadığınız oyunu çok bilmediği için onun istediği oyunu indirip test etmeniz saçma .

Hocam o zaman RAM'i yükseltmemi mi öneriyorsunuz? İşlemciniz ekran kartını besliyor mu? Ve nedense Sony oyunlarında ekran kartı MHz bir anda çok düşüyor oyun oynanmıyor nedenini biliyor musunuz?

Bir de size yardım etmeye çalışan arkadaş sırf oynadığınız oyunu çok bilmediği için onun istediği oyunu indirip test etmeniz saçma .
Bildiğim ve konu sahibinin sorun yaşadığı oyunlar hakkında daha çok yardımcı olabilirim. Bilmediğim bir oyun dandiğin ötesi olur ben konu sahibine bilmediğim bir oyunu test et diyemem.
En doğru şekilde yardım edebilmem için benim de o oyunu oynuyor olmam veya bilmem gerekiyor. Boş boş konuşmanın bir manası yok konu sahibine en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hocam o zaman RAM'i yükseltmemi mi öneriyorsunuz? İşlemciniz ekran kartını besliyor mu? Ve nedense Sony oyunlarında ekran kartı MHz bir anda çok düşüyor oyun oynanmıyor nedenini biliyor musunuz?
Ram yükseltin. Ben sadece Ram kullanımını görmek istediğimden Ram yetiyor mu yetmiyor mu bunları görmek istediğimden sizden test istedim. Böyle yapmamız daha doğru ki yetiyor mu yetmiyor mu Ram ile alakası var mı bunları görelim diye.

Resmen "o oyunu bilmiyorum Red Dead Redemption 2 indirip test atar mısınız?"yazdınız önce. Allah kurtarsın.

Evet RAM yükseltin. Sony olayını bilmiyorum fakat disklerin sağlığını kontrol edin belki alakası vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…