i5 9600K 100 dereceye çıkıyor

@dijvaradrian Dostum eğer şu an maddi durumun bunları yapmaya el vermiyorsa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekilde editleyebilirsin kasanı. Biraz yaratıcılık istiyor sadece.

@dijvaradrian Dostum eğer şu an maddi durumun bunları yapmaya el vermiyorsa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekilde editleyebilirsin kasanı. Biraz yaratıcılık istiyor sadece.

Güzel bir öneri yapmışsın yalnız bu kadar becerikli olduğumu söyleyemem 😊Gamemax Fc-9290g 6x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - n11.com bu nasıl sence bunu almak mantıklı mı 6 adet fan takılı şekilde geliyor istediğim verimi alabilir miyim sence. ?

Güzel bir öneri yapmışsın yalnız bu kadar becerikli olduğumu söyleyemem 😊Gamemax Fc-9290g 6x120mm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası - n11.com bu nasıl sence bunu almak mantıklı mı 6 adet fan takılı şekilde geliyor istediğim verimi alabilir miyim sence. ?
Fanlara bakma sen onlar kandırmaca kasa hava bile almıyor zaten 2 tane fan'dan fazlasına gerek yok. Bunu önerebilirim bütçeni biraz aşıyor ama çok iyi bir hava sirkülasyonu var. Cooler Master MasterCase Pro3 USB3.0 x 2 MiniTower MATX Modüler Kasa | ITOPYA

Adam zaten sorunun ne olduğunu araştırıyor şu anda. Burada bilen birilerine danışıyor. Yardım almaya çalışıyor. Meşgulsen yazma.
Möderatör düzeltmiş. demeye çalıştığım şey soğutucun var mı çalışıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Möderotör düzeltmiş demeğe çalıştığım şey soğutucun varmı çalışıyormu.
Var ama stok fan kule tarzı olan
Ben olsam asla almam çünkü çok kalitesiz kasa hava almıyor, 6 tane fan var çok gereksiz bide o fanlar çok ses yapar, çabuk bozulur fln bir sürü sıkıntı benim söylediğimi almanı tavsiye ederim.
RAMPAGE CARISMA-V1 4x120mm MAVİ LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar bunu almaya karar verdim büyük fanlı kablolama sistemi de var. Nasıl sizce ?

Buda güzel kasa. Siz anladığım kadarıyla ışıklı kasa fln istiyorsunuz gösteriğiniz kasaların hava sirkülasyonu pek iyi değil CM, Corsair gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim.

Buda güzel kasa. Siz anladığım kadarıyla ışıklı kasa fln istiyorsunuz gösteriğiniz kasaların hava sirkülasyonu pek iyi değil CM, Corsair gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim.
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA MidT ATX OYUNCU KASASI - Vatan Bilgisayar Attığım kasa da hemen hemen bununla aynı pek bir fark yok kasa hava sirkilasyok açısından araştırdım baya kullanan var ben size attığım Rampage Carisma V1 almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı