Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 3 Eylül 2019 #21 coolbites dedi: Yorumlar için teşekkür ederim. GTX 1080 Tİ ve RTX 2070S arasında kaldım,fiyat ve performans göz önüne alınarak sizce hangisi alınmalı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hangisi daha ucuzsa onu alın, çok performans farkı yok arada. Ben yeni teknolojilerden yararlanmak istiyorum diyorsanız RTX 2070S alın.
coolbites dedi: Yorumlar için teşekkür ederim. GTX 1080 Tİ ve RTX 2070S arasında kaldım,fiyat ve performans göz önüne alınarak sizce hangisi alınmalı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hangisi daha ucuzsa onu alın, çok performans farkı yok arada. Ben yeni teknolojilerden yararlanmak istiyorum diyorsanız RTX 2070S alın.