i5 9600K ve RTX 2060 Sistem İçin Oyun Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.991
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Arkadaşlar piyasadaki online oyunların birçoğunu oynuyorum.
Örnek vermek gerekirse;
  • GTA V / FİVEM
  • CS:GO
  • PUBG
  • DotA 2
  • Rainbow Six Siege
Bu tarz oyunları online zaten oynuyorum.
Benim sizlerden isteğim gerçekten hikayesi güzel, sürükleyici, oynadığıma değecek, eğer mümkünse Türkçe yaması çıkmış bir oyun tavsiye eder misiniz?
Türkçe yama konusuna fazla takılmayın dostlarım. İngilizcem iki üç kelime anlayacak kadar var.
Battlefield tarzı oyunlar online dışında pek hoşuma gitmiyor.
Hoşuma giden birkaç seriden bahsetmek istiyorum.
  1. Watch Dogs
  2. Assasin's Creed
  3. FarCry sadece 3 oynadım.
  4. GTA
Tarzında açık dünya oyunları seviyorum diyebiliriz. Hikayesi güzelse açık dünya meselesi çokta önemli değil. Rica ediyorum Witcher serisini önermeyin. Bu arada Origin Access Premier sahibiyim önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry 5 oynayın, Wolfenstein serisinin yeni oyunlarına da göz atabilirsiniz. Titanfall 2 de iyi bir oyundur.

Arkadaşın dediği gibi Metro Exodus, sistemleri en çok zorlayan oyun. Grafik kalitesi çok iyi bir oyun. Kesinlikle oynayın derim.
Hocam FarCry 5 ile Red Dead Redemption arasında kaldım.
Red Dead Redemption konsol oyunu. Konsolunuz varsa oynayın. PC ye gelmedi oyun.

Arkadaşın dediği gibi Metro Exodus, sistemleri en çok zorlayan oyun. Grafik kalitesi çok iyi bir oyun. Kesinlikle oynayın derim.

Red Dead Redemption konsol oyunu. Konsolunuz varsa oynayın. PC ye gelmedi oyun.
Evet hocam haklısınız. Metro Exodus nasıl tarzda bir oyun internetteki bilgiler yerine gerçek insanların fikrini tercih ederim.

Hocam açıkçası bilgisayarım kötü olduğu için oynayamadım. Arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla başarılı bir oyunmuş. Oyun videolarını izlerseniz anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam Farcry 5 yükleyeceğim. Oyunu beğendim ve olumlu izlenimler duydum. Ancak Türkçe Yama mevcut mu ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı