i5 9900K sistem RX 6500 XT yerine işlemci grafiği kullanıyor

mziezi

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2019
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarım ekran kartım yerine işlemci grafiğini kullanıyor ve işlemci grafiğime bir türlü güncelleme atamıyorum (Windows formatından sonra oldu). BIOS'u güncelledim, bütün Windows güncelleştirilmelerini attım, ekran kartının güncel driverını yükledim. Ancak hala aynı problem. Ayrıyeten hata kodu alıyorum SS'leri bıraktım.

CPU i5 9900K.
GPU RX 6500 XT.
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1.png
    29,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 2.png
    2.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 3.png
    3.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü kablosu nereye bağlı? Ekran kartına mı yoksa anakart üstündeki girişlere mi?

Kablo ekran kartına bağlıysa dahili grafiğin kullanılması diye bir şey olmaz zaten.
 
Kablo ekran kartına bağlı olsa bu durumda monitör görüntüsü gelir mi sizce ?
Ben sorununuzun ne olduğunu anlamadım, kusura bakmayın. İşlemcinin dahili grafiğini kullanmak istiyorsunuz ama güncelleyemiyor musunuz? Ekran kartı varken niye işlemcinin grafiğini kullanmak istiyorsunuz? Intel'in sitesinden ilgili işlemci grafik sürücülerini indirip yükleyince ne hata veriyor?

Yoksa "ben ekran kartını kullanmak istiyorum ama bilgisayar işlemciyi kullanıyor" mu diyorsunuz? Sorun buysa işlemci grafiğinin güncellenmesi niye önemli?

Problem nedir yani? Görüntü kablonuz işlemciye bağlıysa ekran kartı zaten kullanılamaz. Ekran kartına bağlayınca görüntü gelmiyor, sadece işlemciye takılınca mı görüntü geliyor? Bu durumda ekran kartınızın görüntü vermemesinin başka bir sebebi, başka bir arızası olabilir.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı