i5 GT820m sistem hangi oyunları kaldırır?

İşletim sistemi
Windows 10

sarip

Decapat
Daha fazla  
Sistem:
4 GB RAM
NVIDIA GeForce 820M 1GB VRAM
Intel i5 işlemci 4 çekirdek
Bu özelliki bilgisayar hangi oyunları kaldırır?

Mesela: Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, Fall Guys, assains Creed 2 gibi kaç FPS alırım?

GameLoop PUBG Mobile indirsem kasma sorunları yasar miyim?

Ekrankartıdaşın geldi, PUBG Mobile oynarsın, Rainbow'da zorlanırsın, Fall Guys çürütür, Assassin's Creed 2 kaldırır diye düşünüyorum.

Not: RAM'in çok düşükmüş, Assassin's Creed 2 dışında hepsi zorlatır.

Fall Guys ve AC II oynanabilir ama R6 ve PUBGM'in oynanabileceğini sanmıyorum.

Ağa biri diyor R6 en ultra Lowda 45 60 alırsın sende diyorsun almazsın hanginize inanayım :d

Ağa biri diyor R6 en ultra Lowda 45 60 alırsın sende diyorsun almazsın hanginize inanayım :d
Çözünürlüğü 1024*768 ve resolution scale'i en düşük yaparsanız belki. Ama öyle ne adam görürsünüz ne de zevk alırsınız.

Sistem gereksinimlerine ve *can my pc run it* gibi sitelere inanabilirsin. Yorumu düzelttim, ramin düşük, hepsinde zorlanırsın anlayacağın. Ekran kartınında 2 GB olması gerekir, ama o da kötü.

Ultra Lowda pubg Mobile oynanır die biliyorum gameloopda hepsi ultra Lowda fall guys ve R6 rahat oynarsın diyor bazı kişiler

Ultra Lowda pubg Mobile oynanır die biliyorum gameloopda hepsi ultra Lowda fall guys ve R6 rahat oynarsın diyor bazı kişiler
R6 rahat oynayamazsın, bu dediğin imkansız. Grafikleri kısman gerekir ondada hiçbi halt göremezsin.

Ultra Lowda hiç mi oynanmıyor?
FPS'in yüksek olur, ama dediğim gibi, o zaman oynamanın anlamı yok, adamları göremezsin ki bir kere, ama illa oynayacağım diyorsan bi dene, gene de zor görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…