K KadirCeylan0 Picopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Merhabalar GeForce Now'un kendi sitesinden baktığımca sistemim yeterli değil ama ben yine de size sorayım dedim sistemim GeForce Now'a yetiyor mu? Ekran kartı: Intel HD Graphics 64 MB. RAM: 4 GB DDR3. İşlemci: Intel Core i5 M560 2.67GHz.
Merhabalar GeForce Now'un kendi sitesinden baktığımca sistemim yeterli değil ama ben yine de size sorayım dedim sistemim GeForce Now'a yetiyor mu? Ekran kartı: Intel HD Graphics 64 MB. RAM: 4 GB DDR3. İşlemci: Intel Core i5 M560 2.67GHz.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.097 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #2 Hadi yetti diyelim asıl önemli soru internetiniz yeterli mi? İnternetiniz yeterliyse web Browser'dan şansınızı deneyin. Link: Experience GeForce NOW Gaming Anywhere & Anytime Instantly play the most demanding PC games and seamlessly play across your devices. play.geforcenow.com
Hadi yetti diyelim asıl önemli soru internetiniz yeterli mi? İnternetiniz yeterliyse web Browser'dan şansınızı deneyin. Link: Experience GeForce NOW Gaming Anywhere & Anytime Instantly play the most demanding PC games and seamlessly play across your devices. play.geforcenow.com
M Mert_06 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 Yer Kocaeli 24 Aralık 2020 #3 ma a koçi vore dedi: Hadi yetti diyelim asıl önemli soru internetiniz yeterli mi? İnternetiniz yeterliyse web Browser'dan şansınızı deneyin. Link: Experience GeForce NOW Gaming Anywhere & Anytime Instantly play the most demanding PC games and seamlessly play across your devices. play.geforcenow.com Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte benim cihazıma destek sağlanmadığı yazıyor fakat 1 aydır gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
ma a koçi vore dedi: Hadi yetti diyelim asıl önemli soru internetiniz yeterli mi? İnternetiniz yeterliyse web Browser'dan şansınızı deneyin. Link: Experience GeForce NOW Gaming Anywhere & Anytime Instantly play the most demanding PC games and seamlessly play across your devices. play.geforcenow.com Genişletmek için tıkla... Attığınız linkte benim cihazıma destek sağlanmadığı yazıyor fakat 1 aydır gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.097 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #4 Mert_06 dedi: Attığınız linkte benim cihazıma destek sağlanmadığı yazıyor fakat 1 aydır gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben direk siteyi attım Link'te sıkıntı olabilir.
Mert_06 dedi: Attığınız linkte benim cihazıma destek sağlanmadığı yazıyor fakat 1 aydır gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben direk siteyi attım Link'te sıkıntı olabilir.
K KadirCeylan0 Picopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #5 ma a koçi vore dedi: Hocam ben direk siteyi attım Link'te sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Mert_06 dedi: Attığınız linkte benim cihazıma destek sağlanmadığı yazıyor fakat 1 aydır gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Genişletmek için tıkla... ma a koçi vore dedi: Hadi yetti diyelim asıl önemli soru internetiniz yeterli mi? İnternetiniz yeterliyse web Browser'dan şansınızı deneyin. Link: Experience GeForce NOW Gaming Anywhere & Anytime Instantly play the most demanding PC games and seamlessly play across your devices. play.geforcenow.com Genişletmek için tıkla... Yani interneti sıkıntı etmezsek yetiyor mu sistemim.
ma a koçi vore dedi: Hocam ben direk siteyi attım Link'te sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Mert_06 dedi: Attığınız linkte benim cihazıma destek sağlanmadığı yazıyor fakat 1 aydır gayet sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Genişletmek için tıkla... ma a koçi vore dedi: Hadi yetti diyelim asıl önemli soru internetiniz yeterli mi? İnternetiniz yeterliyse web Browser'dan şansınızı deneyin. Link: Experience GeForce NOW Gaming Anywhere & Anytime Instantly play the most demanding PC games and seamlessly play across your devices. play.geforcenow.com Genişletmek için tıkla... Yani interneti sıkıntı etmezsek yetiyor mu sistemim.
M Mert_06 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 89 Çözümler 1 Yer Kocaeli 27 Aralık 2020 #6 KadirCeylan0 dedi: Yani interneti sıkıntı etmezsek yetiyor mu sistemim. Genişletmek için tıkla... Kesin bir yorum yapamam ama denemenizde fayda var.
KadirCeylan0 dedi: Yani interneti sıkıntı etmezsek yetiyor mu sistemim. Genişletmek için tıkla... Kesin bir yorum yapamam ama denemenizde fayda var.