i5 M560 ve HD Graphics sistemde Assetto Corsa ve ETS 2 oynanır mı?

SASUKE_M

Picopat
Arkadaşlar, sistemim Intel HD grapics / 8 GB RAM / anakart H55 / Intel(R) Core i5 CPU M560 @ 2.67GHz, 2667 MHz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlemcim var.

Zula'da 40 FPS civarı alan bir PC 720p Assetto Corsa oynamak istiyorum. Tüm ayarlar düşükte oynayabilir miyim ayrıca ETS 2 de oynayabilir miyim?

ETS'yi bilmem ama Assetto Corsa'yı ancak singleplayer oynayabilirsin o da en fazla 3-4 bot ekleyerek.

Yarış oyunlarında fps daha da düşük olabilir çünkü hızlı ve anlık yer değiştiriyorsunuz.

Hocam trafik modunda kasar mı peki veya Single de düz yollarda. Tahminen kaç FPS verir.

Trafik modunda araç sayısı artacağı için kasma yaratma ihtimali yüksek. Single'da 30 fps civarı oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam trafik modunda kasar mı peki veya Single de düz yollarda. Tahminen kaç FPS verir.
Trafik modunu bence hiç düşünme bile. O araçları kurup oynayabilmek için en az 4 çekirdekli ve güçlü bir işlemciye sahip olman lazım. Ben 11. Nesil işlemci'yle bile zorlanıyorum.

Yarış oyunlarında FPS daha da düşük olabilir çünkü hızlı ve anlık yer değiştiriyorsu.

Trafik modunu bence hiç düşünme bile. O araçları kurup oynayabilmek için en az 4 çekirdekli ve güçlü bir işlemciye sahip olman lazım. Ben 11. nesil işlemci'yle bile zorlanıyorum.

Anladım teşekkürler peki GeForce NOW'dan trafik modu kurarak oynayabilir miyim?

O işlemci 1050 Ti kaldırır mı bilmiyorum. Bence 3-4k bir bütçe ile 2. el i5-7500 + GT 1030 daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…