i5 ve MX110 sistem Valorant sırasında ısınıyor

Anonim191

Hectopat
Öncelikle herkese selamlar dostlar benim PC Valorant'ta ısınıyor (dizüstü) ne yapabilirim, önerdiğiniz güç seçenekleri nelerdir? Önerdiğiniz bir soğutucu var mıdır?

(Aşırı ısıdan dolayı FPS düşüşü yaşıyorum)

Intel Core i5.

NVIDIA GeForce MX110.

Öncelikle merhabalar soğutucu almayı bende düşündüm ama çevremdeki insanlar soğutucunun işe yaramadığını söyledi.

10 derece rahatlatsa çok fark eder, bir de şöyle bir şey var, 95'ten 90'a bile düşse, maksimum sıcaklıklara dayanmadığı için büyük ihtimalle hızını çok düşürmiyecektir, zaten hız düşürmeyip enerji üretmeye devam ettiği için önceden sıcaklık üretimi hız düşmesiyle azaldığından çok bir fark yok gibi geliyor ama bence performans olarak fena olmuyorlar. Ama tabii ki çok süper bir şey olacak demiyorum, bir de bilgisayarlar alttan hava alır genelde, altını bir şekilde havaya kaldırman lazım.

öncelikle merhabalar soğutucu almayı bende düşündüm ama çevremdeki insanlar soğutucunun işe yaramadığını söyledi.

10 derece rahatlatsa çok fark eder, bir de şöyle bir şey var, 95'ten 90'a bile düşse, maksimum sıcaklıklara dayanmadığı için büyük ihtimalle hızını çok düşürmiyecektir, zaten hız düşürmeyip enerji üretmeye devam ettiği için önceden sıcaklık üretimi hız düşmesiyle azaldığından çok bir fark yok gibi geliyor ama bence performans olarak fena olmuyorlar. Ama tabii ki çok süper bir şey olacak demiyorum, bir de bilgisayarlar alttan hava alır genelde, altını bir şekilde havaya kaldırman lazım.
Senin bir soğutucu önerin varmı

Sakın böyle bir şey yapmayın, ürün garanti dışı kalır, zaten 6 ayda macun eskimez, altına iyi bir soğutucu alın, soğutucuda şuna dikkat edin, 1 tane 240 mm fan, 4 tane 120mm fan a eşittir, yani 1 tane büyük fan daha iyi soğutur, bu aklınızda bulunsun ona göre alın, çok değiştirir. 2 fanlı modellerde bu hesabı yapın. 3'ler ve 4'ler genelde fan ufak olduğu için çok bir tat vermiyorlar, çünkü bilgisayarda USB'den gelen güç belli, 240mm bir fan benim 120x4'lü laptop soğutma sistemimden iyi soğutuyordu. Ben bir kere düştüm bu hataya siz düşmeyin, mümkünse tek fan alın, 2 isede hesabı verdim, isterseniz bende hesaplarım zaten.

Öncelikle ben kendin değiş gibi bir şey demedim. Servise verip rahatça değiştirebilir. Markalar fabrika çıkışı dandik macun koyuyor 6 ayda işlevini kaybedebiliyor çok üst seviye ürün olmadıkça.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı