i5 ve MX110 sistem Valorant sırasında ısınıyor

Anonim191

Hectopat
Öncelikle herkese selamlar dostlar benim PC Valorant'ta ısınıyor (dizüstü) ne yapabilirim, önerdiğiniz güç seçenekleri nelerdir? Önerdiğiniz bir soğutucu var mıdır?

(Aşırı ısıdan dolayı FPS düşüşü yaşıyorum)

Intel Core i5.

NVIDIA GeForce MX110.

Öncelikle merhabalar soğutucu almayı bende düşündüm ama çevremdeki insanlar soğutucunun işe yaramadığını söyledi.

10 derece rahatlatsa çok fark eder, bir de şöyle bir şey var, 95'ten 90'a bile düşse, maksimum sıcaklıklara dayanmadığı için büyük ihtimalle hızını çok düşürmiyecektir, zaten hız düşürmeyip enerji üretmeye devam ettiği için önceden sıcaklık üretimi hız düşmesiyle azaldığından çok bir fark yok gibi geliyor ama bence performans olarak fena olmuyorlar. Ama tabii ki çok süper bir şey olacak demiyorum, bir de bilgisayarlar alttan hava alır genelde, altını bir şekilde havaya kaldırman lazım.

öncelikle merhabalar soğutucu almayı bende düşündüm ama çevremdeki insanlar soğutucunun işe yaramadığını söyledi.

Senin bir soğutucu önerin varmı

Öncelikle ben kendin değiş gibi bir şey demedim. Servise verip rahatça değiştirebilir. Markalar fabrika çıkışı dandik macun koyuyor 6 ayda işlevini kaybedebiliyor çok üst seviye ürün olmadıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…