İ7 10.nesil ve RTX 3060Tİ sistemde Rust oynarken ekran karıncalanması

TayloOoO

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
M2 sanddisk
Ekran kartı
3060ti
İşlemci
I7 10.nesil
Merhaba arkadaşlar, bugün Rust gireyim dedim ve oyunu açtım. Her şey normaldi daha sonra serveri yuklemeye başladım ve biraz zaman gectikten sonra oyun otomatik Alt Tab oldu ve bilgisayar kasmaya basladi. Ornegin mousu hareket ettirdigimde kasa kasa ilerliyordu yani donarak. Oyun daha sonra kapandi ve ekranda degisik seyler cikti. Steam'i kapatip aciktan sonra duzeldi. Bu durum neden olmus olabilir?

Dosya Ekleri

• 20221117_091556.jpg
    20221117_091556.jpg
    153,1 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bugün Rust gireyim dedim ve oyunu açtım. Her şey normaldi daha sonra serveri yuklemeye başladım ve biraz zaman gectikten sonra oyun otomatik Alt Tab oldu ve bilgisayar kasmaya basladi. Ornegin mousu hareket ettirdigimde kasa kasa ilerliyordu yani donarak. Oyun daha sonra kapandi ve ekranda degisik seyler cikti. Steam'i kapatip aciktan sonra duzeldi. Bu durum neden olmus olabilir?

Ya driver çöktü ya da ekran kartı gg. Geçmiş olsun.

Haydaa peki mesela benim ekran kartida bozulsa garanti kapsiyor mu?

Benimki çok eskiydi hocam çok küçük fanı vardı. O yüzden takmadım sizin durumu bilmiyorum ama internette şöyle yazıyor:

1668669318652.png

Ama siz endişelenmeyin ilk önce bir driverı silin sonra 517.48 sürümünü kurun. Büyük ihtimal driver çökmesidir.

Son düzenleme:
Benimki çok eskiydi hocam çok küçük fanı vardı. O yüzden takmadım sizin durumu bilmiyorum ama internette şöyle yazıyor:

Eki Görüntüle 1575419

Ama siz endişelenmeyin ilk önce bir driverı silin sonra 517.48 sürümünü kurun.
Aynen benim driver 2 ay eski drivermis yenisini kurdum insallah bidaha olmaz tesekkurler yardiminiz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı