i7-10870h işlemcili MSI GE76'ya nasıl undervolt uygulanır?

Senin attığın markayı Reddit de bir kullanıcı Lenovo ile alakalı bahsetmiş o kadar, adamakıllı kaynak göremedim ama belki doğru olabilir ama yine de almaya güven verecek yeterli kanıt yok sen bile eminim almazsın güvenmezsin ama burada çok bilmiş gibi konuşursun. MX4 fake diyerek ironi yapmaya çalışıyorsun bir de pumpout demişsin yanlış bilgi verme, MX4 benim laptopta 1 senedir sürülü pumpout yapmadı. Forumda tonlarca MX4 kullanıcısı var bu güne kadar şahsen 1 tane bile pumpout yiyen görmedim ama sen yine öyle kabul et kanka.
Sipariş geciyorum hocam.

Geçebilirsiniz risk alıp bu bilgin arkadaşı da dinleyebilirsiniz.

Senin attığın markayı Reddit de bir kullanıcı Lenovo ile alakalı bahsetmiş o kadar, adamakıllı kaynak göremedim ama belki doğru olabilir ama yine de almaya güven verecek yeterli kanıt yok sen bile eminim almazsın güvenmezsin ama burada çok bilmiş gibi konuşursun. MX4 fake diyerek ironi yapmaya çalışıyorsun bir de pumpout demişsin yanlış bilgi verme, MX4 benim laptopta 1 senedir sürülü pumpout yapmadı. Forumda tonlarca MX4 kullanıcısı var bu güne kadar şahsen 1 tane bile pumpout yiyen görmedim ama sen yine öyle kabul et kanka.

Ben 7950 kullandım, ayriyeten Lenovo kendisi de bu macunu kullandığını söylüyor zaten.

Senden daha çok biliyorum emin ol, elimden 6 tane üst seviye laptop geçti 7-8 ayda :D Son olarak MX5 de MX4 de laptoplara uygun değil. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. @T129Atak 'da benim bahsettiğimden aldı, kullanıp o da incelemesini yapar zaten :)

Mad? Burada arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum izin verirsen :) MX4 MX5 falan almamaları konusunda uyarmam gerek eğer pumpout yaşamak istemiyorlarsa.
Bak kanka bana kaynak göster de ki bak kardeşim lenovo kullandığını iddia etmiş övmüş veya çok iyi uzun ömürlü olduğunu gösteren bir şey vs vs youtubedan abidik gubidik bir kanalın videosunu attın savunuyorsun sabahtan beri sağlam kaynak ver diyorum hala savunuyorsun ben senle burda dalaşmaya vs. çalışmıyorum adam akıllı kaynak göster dediğin kadar etkiliyse herkes alır ben de alırım ama boş savunmaları yapma bana.Ha bu arada anladım ingilizcen iyimiş.

:D

Dosya Ekleri

• D8E424D1-A5D5-4C0B-8BEA-2EF6D6B579F0.png
    D8E424D1-A5D5-4C0B-8BEA-2EF6D6B579F0.png
    102,6 KB · Görüntüleme: 55
Ahahahhaha bir de bana ingilizcen yok diyorsun Lenovo'nun attığı yorumu düzgün oku kullandığımız model 7950'nin optimize edilmiş hali 7958. Yani sabahtan beri yanlış modeli Lenovo'nun kullandığı macun olarak savunuyorsun İngilizce bilen adam .Şimdi gelip bana arada çok fark yok deme bilemezsin.
Derim çünkü onu da test ettik :D Arasında çok bir fark yok. Legion 5 2020 modellerinde 7950, 2021 modellerinde 7958 kullanıldı. İkisini de test etti arkadaşlar, arada 1-2 derece oynuyor.
Ayrıca benim anladığım kadarıyla sen yardım etmek ve bilgi almak için değil kendini kanıtlamak arayışındasın. Blok basıp geçiyorum kolay gelsin, kendini buralarda paralayacağına gerçekten hayatına yarar katacak bir şey yap o şekilde kanıtla :D

Son düzenleme:

Bundan önce de MX4 alacaktım sahte muhabbetinden almadim.

Arasında çok bir fark yok. Legion 5 2020 modellerinde 7950, 2021 modellerinde 7958 kullanıldı. İkisini de test etti arkadaşlar, arada 1-2 derece oynuyor.
Ayrıca benim anladığım kadarıyla sen yardım etmek ve bilgi almak için değil kendini kanıtlamak arayışındasın. Blok basıp geçiyorum kolay gelsin :D
Ben insanlara yanlış bilgi verilmesini engelleme çabasındayım sen de zaten kanıtlayamadın ve hala ne demek istediğimi anlayamadın. Üstte aldığını iddia ettiğin arkadaş umarım alınca inceleme konusu açar ve haklı çıkarsın. Bu benim işime gelir çünkü o sıcaklıklar laptoplar için devrim demek bunu sen de biliyorsundur.
Bundan önce de MX4 alacaktım sahte muhabbetinden almadim.

Tekno biyotikte ki orijinal diğerlerini bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı