i7 12650H RTX 4070 laptopta Windows 11'e geçilir mi?

L0CKED

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Evo M.2 3 TB
Ekran kartı
NVIDIA RTX 4070
Anakart
Bilmiyorum
İşlemci
i7 12650H
Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım. Windows 11'e sizce geçilir mi? Gamer olduğumdan oyun içindeki performansı nasıl? Oyunlarda FPS düşüşü yaşıyor musunuz ya da oyun hatası aldırıyor mu, paylaşabilir misiniz? BilgisayarımMSI KATANA 15 B12VGK ama 3TB SSD'li ve 32 RAM'li hali. Markaları, hızları vs aynı.

win11.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım. Windows 11'e sizce geçilir mi? Gamer olduğumdan oyun içinde ki performansı nasıl? Oyunlar da FPS düşüşü yaşıyor musunuz ya da oyun hatası aldırıyor mu, paylaşabilir misiniz? Bilgisayarım katana 15 B12vgk ama 3TB SSL'i ve 32 RAM'li hali markaları hızları vs aynı.

Eki Görüntüle 2229064

Geçilir. Oyun performansı az da olsa artar.

Şu anda Windows 10 Pro kullanmaktayım. Windows 11'e sizce geçilir mi? Gamer olduğumdan oyun içinde ki performansı nasıl? Oyunlar da FPS düşüşü yaşıyor musunuz ya da oyun hatası aldırıyor mu, paylaşabilir misiniz? Bilgisayarım katana 15 B12vgk ama 3TB SSL'i ve 32 RAM'li hali markaları hızları vs aynı.

Eki Görüntüle 2229064

Geç ben W7'den W8 oradan Windows 10 oradan da W11 geçtim en rahatı W11.

@Cheese Wizzard
@jasonoleragg daha önceden kullandınız mı? Valorant'ta ya da herhangi bir oyunda hata veriyor mu hala?

Ben ilk çıktığı günden beri Windows 11 kullanıyorum, Valorant'ta bir hata veriyordu, BIOS üzerinden değiştirilmesi gereken bir güvenlik ayarıydı eskiden vardı ama şu an var mı bilmiyorum, hatanın giderilmesi aşırı basit bu arada, açık olan bir BIOS ayarını kapalı hale getiriyorsun hemen düzeliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı