TUF Gaming kasalar, hava akıÅını optimize edip düzenleyen fanlar içerir ve ayrıca geniÅ bir kablo yönlendirme alanı sunar. TUF Gaming'in imza estetiÄini gururla taÅıyan bu kasalar, TUF Gaming donanımının geliÅen ekosistemiyle uyumlu, kullanıcı dostu sistemlere olanak tanır.
TUF Gaming kasalar, hava akıÅını optimize edip düzenleyen fanlar içerir ve ayrıca geniÅ bir kablo yönlendirme alanı sunar. TUF Gaming'in imza estetiÄini gururla taÅıyan bu kasalar, TUF Gaming donanımının geliÅen ekosistemiyle uyumlu, kullanıcı dostu sistemlere olanak tanır.
O soğutmayı biliyorum fakat kasamın üst kısmına sığarmı emin değilim
Merhaba, yanıtınız için teşekkürler. Gt 301 kasası uzunluk olarak diğer yakın ebatlara göre 1-2 cm daha kısa olduğu için hepsi sığmıyor bunu ikimizde biliyoruz sizce ls520 sığarmı benim ramlerim xpg spectrix modeli anakartım msi bazooka b660 m